Chatten met vreemden in Amsterdam

Lekker chatten met vreemden uit Amsterdam, zo doe je het!

Er zijn maar weinig dingen die boeiender zijn dan chatten met onbekenden. Datingsites zijn een erg praktisch instrument om aantrekkelijke chatpartners te vinden. Ben je op zoek naar personen om mee te chatten, dan vind je in Amsterdam, met haar 741636 inwoners, zeker voldoende gegadigden.

Aarzel niet en werp een blik op de reeks van datingsites die dating-experts.nl voor je hebben gecompileerd!

39.000 leden in Amsterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

28.000 leden in Amsterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

29.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

48.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

31.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

11.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

17.000 leden in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Hoe chat ik succesvol met vreemden in Amsterdam?

Dus je hebt iemand gevonden waarmee je graag wilt chatten. Hieronder vind je een paar bruikbare tips voor chatten met vreemden uit Amsterdam:

De cruciale eerste stap

Elk begin is moeilijk. Ook met chatten. Hoe start je een chat? Wat moet ik schrijven om een succesvolle chatsessie te hebben? Wat doe ik als ik niet weet wat ik moet schrijven?

  1. Bekijk het profiel van je chatpartner zorgvuldig en doe zo inspiratie op voor wat je wilt zeggen. Is je chatpartner bijvoorbeeld een groot fan van snowboarden, dan kun je beginnen met een opmerking over de laatste wedstrijd en hoe verschrikkelijkgoed die wel niet was.
  2. Begin de chat met een vraag. Hierdoor geef je jou chatpartner de mogelijkheid het gesprek op te pakken en voorkom je dat hij of zij met de mond vol tanden staat. let wel op dat je toegankelijke vragen stelt die betrekkelijk gemakkelijk te beantwoorden zijn. Diepe levensvragen of vragen met seksuele toespelingen als ijsbrekers vergroten de kans dat de chat maar van korte duur zal zijn. Buitensporig geestdriftige ijsbrekers als "Kom je vanavond bij mij thuis eten?" zijn echte no-no's. Je wilt toch niet dat je chatpartner gillend wegrent?
  3. Je kunt ook als kennismaking wat over jezelf vertellen, zoals dat je laatst bij een optreden was in de Melkweg en wat je ervan vond. Als je van kunst en cultuur houdt, dan kun je vertellen over de keren dat je het Rijksmuseum of de Stopera hebt bezocht.
  4. Houd je van stappen, dan kun je het hebben over je recente onstuimige avond in Sugarfactory. Vanzelfsprekend hangt de wijze waarop je erover vertelt erg af van hoe je op je chatpartner over wilt komen. Ben je een feestvarken of iemand die wel van gezelligheid en uitgaan houdt?
  5. Kun je echt helemaal niets bedenken, dan kun je altijd nog afwachten en zien of de ander eerst iets doet. Dit is echter niet aan te raden, aangezien er altijd een waarschijnlijkheid is dat je chatpartner daar ook zo over denkt.

Wees te allen tijde respectvol. Juist bij chatten, waarbij geen oogcontact bestaat, is het doorslaggevend hoe je jou chat berichten formuleert als je misverstanden en het (onbedoeld) grieven van je chatpartner wilt voorkomen.

Voor je het weet gaat het chatten met vreemden uit Amsterdam zo dat het klikt en jullie beslissen elkaar face to face te ontmoeten. In Amsterdam kun je verschillende dingen doen met je date:

  1. Maak een mooie promenade in het Vondelpark
  2. Ga naar het Rialto
  3. Eet een lekkerhapje in Restaurant Vermeer
  4. Ga naar de film in Pathé Tuschinski
  5. En wie weet sluiten jullie samen de date af in het Times Hotel

Zo, nu ben je genoeg voorbereid. Registreer je bij een of meerdere van bovenstaande datingsites en beleef veel plezier met chatten met vreemden in Amsterdam.