Flirten

Ben je in jouw buurt niemand tegengekomen waarmee je lekker kunt flirten? Das is gelukkig in deze tijd geen probleem meer. Op datingsites ontmoet je veel leuke mensen, die zeker klaar zijn voor lekker flirten met jou. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje in onderstaande selectie van datingsites.

Schrijf je in en begin met flirten!

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hoe flirt je op een datingsite?

Er zijn verschillende manieren waarop je op een datingsite kunt flirten.

  • Knipoogjes sturen: Als je op een flirterige manier contact op wilt nemen met een potentiële date, dan is het sturen van een “flirt” (ook wel glimlach, like, knipoog, of dergelijke genoemd). Deze functie bestaat nog niet op alle datingsites. Wees niet bang om de eerste stap te nemen. Online daten is volledig anoniem.
  • Schrijf een leuk berichtje naar je potentiële date en zorg ervoor dat je laat merken zijn of haar profiel goed te hebben bekeken. Wees creatief en benadruk op wat voor punten jullie bij elkaar passen. Flirten via berichtjes kan natuurlijk ook. Sommige mensen maken graag gebruik van knipogende smiley’s om dubbele bodem aan te geven.

Face to face flirten

  • Hieronder een paar tips voor diegenen die nog niet zo geoefend zijn in de kunst van het flirten.
  • Maak oogcontact en glimlach veel naar je date. Dit laat hem of haar duidelijk zien dat je geïnteresseerd bent. Raak je date op onschuldige manier en wanneer mogelijk aan. Bijvoorbeeld een hand op de schouder of onderarm.
  • Wees speels een laat je date met lichaamstaal weten dat je geniet van jullie date.

Veel succes met flirten!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: