Flirten in Amsterdam

Vind je flirten te gek maar heb je nog niemand leren kennen om mee te flirten in Amsterdam? Test dan eens dating sites. Neem een kijkje op de volgende online datingsites waar je vele leuke nieuwe mensen kunt ontmoeten en gezellig mee kunt flirten.

Probeer deze online dating sites en start met flirten

28.000 leden in Amsterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

29.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

48.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

31.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

11.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

17.000 leden in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

39.000 leden in Amsterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Flirten op een datingsite

Dus je hebt jezelf ingeschreven bij hier boven genoemde datingsites en je wilt graag starten met flirten in Amsterdam, maar hebt dit nog nooit gedaan. Wat nu? In de opsomming hieronder zijn een paar handige tips.

  • Stuur knipoogjes. heb je een aantrekkelijk iemand gevonden en wil je met haar in contact komen?. De gemakkelijkste wijze om dit te bewerkstelligen, is het sturen van een "flirt" (op sommige datingsites ook wel knipoog, glimlach, like etc. genoemd). Niet alle online dating sites hebben deze knop. Wees niet huiverig om als eerste contact te maken. Op een datingsite ben je compleet anoniem, als je dat wilt.
  • Stuur geïnteresseerde berichtjes naar coole leden en zorg ervoor dat je laat merken zijn of haar profiel goed te hebben bekeken. Leg nadruk op de overeenkomsten in jullie accounts. Bijvoorbeeld: "Dag Jaylinn, wat een tof profiel! Erg gezellig dat je accordeon speelt en binnenkort in de Melkweg optreedt met je band. Wat voor muziek spelen jullie? Ik speel zelf Basluit en treed hier en daar op met wat vrienden. Ook lees ik dat je gek bent op voetbal. Dat heb ik vorig weekend ook gedaan. Ga je ook wel eens naar wedstrijden? Groetjes, Frank"
  • Heb je zin om gezellig te flirten, dan kun je jezelf een beetje mysterieus opstellen (maar wees wel open voor leuke gesprekken). Wees in dit geval creatief en probeer met creatieve (niet ongepaste!) zinspelingen aan hem of haar te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Een voorbeeld: "Je ziet er net uit als die mooie acteur uit die komedie die sinds donderdag in het filmhuis vertoond wordt. Zijn jullie familie van elkaar? ;)"

Flirten in Amsterdam

Stel je hebt iemand gevonden. Waar neem je jou date mee naar toe? Je hebt een ontmoet op de datingsite en jullie hebben date in Amsterdam. Amsterdam en de streek zelf hebben genoeg aangename plaatsen waar je met samen romantische activiteiten kunt ondernemen.

  • Bijvoorbeeld bij het Rialto of Science Center NEMO gaan
  • Als jullie wat willen eten of drinken, dan kunnen jullie terecht bij Restaurant Vermeer, of t Blauwe Theehuis.
  • 's avonds kunnen jullie een bioscoopfilm in Pathé Tuschinski of een voorstelling bezoeken in de Stopera.

Veel plezier met flirten in Amsterdam!