Flirten in Groningen

Vind je flirten te gek maar ben je nog niemand met wie je kunt flirten in Groningen? Probeer dan eens wat online datingsites uit. Neem een kijkje op de volgende online dating sites waar je vele leuke nieuwe mensen kunt leren kennen en gezellig mee kunt flirten.

Test deze online datingsites uit en start met flirten

7.000 leden in Groningen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

7.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

12.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

3.000 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

4.000 leden in Groningen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

10.000 leden in Groningen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Flirten op een datingsite

Je bent dus lid geworden van hier boven genoemde online datingsites en je wilt in Groningen aan het flirten slaan, maar hebt dit nog nooit gedaan. Wat nu? Hieronder zijn een aantal geschikte tips.

  • Knipoogjes sturen: heb je een cool lid ontdekt en wil je met hem of haar in contact komen?. De gemakkelijkste wijze om dit te doen, is het sturen van een "flirt" (ook wel knipoog, glimlach, like enz. genoemd). Niet alle online dating sites hebben deze dienst. Wees niet te verlegen om als eerste contact te maken. Online daten is geheel anoniem, als je dat wilt.
  • Stuur leuke berichtjes naar interessante mensen in je lijst en zorg ervoor dat je zijn of haar account zorgvuldig bestudeert. Benadruk de punten waaruit blijkt dat jullie goed bij elkaar passen. Bijvoorbeeld: "Dag Hailey, jouw profiel spreekt mij erg aan. Erg cool dat je professioneel zingt en binnenkort in Club Vera optreedt met je band. Wat voor muziek maak jij? Ik speel zelf Didgeridoo en treed hier en daar op met wat vrienden. Ook schreef je dat je gek bent op voetbal. Dat heb ik gisteren nog gedaan. Ga je ook wel eens naar wedstrijden? Tot gauw?, Mick"
  • Wil je eerst flirten voordat je serieus contact legt, dan kun je jezelf een beetje mysterieus opstellen (maar wees wel open voor leuke gesprekken). Wees in dit geval creatief en probeer met interessante (niet vulgaire!) toespelingen aan hem of haar te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Een voorbeeld: "Je ziet er net uit als die coole actrice uit die noir film die vanaf volgende week in Pathé Groningen draait. Ben je misschien familie van haar? ;)"

Flirten in Groningen

Stel je hebt iemand gevonden. Wat ga je doen met je date? Je hebt een aantrekkelijk persoon leren kennen op de online datingsite en jullie hebben date in Groningen. Groningen en omgeving hebben plezierige locaties in overvloed waar je met samen gezellige activiteiten kan doen.

  • Zo kunnen jullie bijvoorbeeld naar het Groninger Forum of het Nederlands Stripmuseum gaan
  • Als jullie wat willen eten of drinken, dan zijn het Goudkantoor (Waagplein 1), of t Feithhuis (Martinikerkhof 10) misschien wel wat.
  • 's avonds is het leuk om een bioscoopfilm in Pathé Groningen of een show bijwonen in de Stadsschouwburg.

Veel succes met flirten in Groningen!