Flirten in Leiden

Flirt je graag maar ben je nog niemand met wie je kunt flirten in Leiden? Probeer dan eens wat dating sites uit. Hieronder vind je een collectie met dating sites. Op deze sites bevinden zich vele briljante mensen met wie je spannend kunt flirten.

Probeer deze online datingsites en ga lekker flirten

6.000 leden in Leiden *)
9
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

5.000 leden in Leiden *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Flirten op een datingsite

Dus je hebt jezelf ingeschreven bij bovenstaande dating sites en je wilt graag beginnen met flirten in Leiden, maar hebt dit nog nooit gedaan. En wat nu? In de opsomming hieronder vind je een paar handige tips.

  • Knipoogjes sturen: heb je een interessant iemand ontdekt en wil je met hem in contact komen?. De gemakkelijkste wijze is het sturen van een "flirt" (ook wel knipoog, glimlach, like enz. genoemd), als dit mogelijk is op de datingsite. Wees niet huiverig om het ijs te breken. Op een dating site ben je anoniem, als je dat wilt.
  • Stuur vriendelijke berichtjes naar je potentiële date en zorg ervoor dat je laat merken zijn of haar account goed te hebben bekeken. Leg nadruk op de overeenkomsten in jullie profielen. Bijvoorbeeld: "Dag Liz, jouw profiel spreekt mij erg aan. Erg mooi dat je drumt en binnenkort in LVC optreedt met je band. Wat voor muziek spelen jullie? Ik speel zelf Cornet en treed soms op met wat vrienden. Ook lees ik dat je gek bent op tennis. Dat heb ik zelf een maand geleden ook gedaan. waar sport jij normaalgesproken?"

Flirten in Leiden

Stel je hebt iemand gevonden. Waarheen met je date? Je hebt een leren kennen op de online dating site en jullie hebben afgesproken samen een date te hebben in Leiden. Leiden en de streek zelf hebben genoeg prettige locaties waar je met spannende dingen kan ondernemen.

  • Jullie kunnen bijvoorbeeld naar Lido of Naturalis gaan
  • Gaan jullie wat eten, dan kunnen jullie dit doen bij Annie's, of de Grote Beer.
  • 's avonds is het gezellig om een bioscoopfilm in Trianon of een show bezoeken in de Leidse Schouwburg.

Veel succes met flirten in Leiden!