Stel zoekt man in Eindhoven

Stel zoekt man in Eindhoven. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar ontmoeten via online contactadvertenties of casual dating sites. Wij hebben hieronder een lijst gemaakt van online dating sites die het best passen bij stelletjes die op zoek zijn naar mannen in Eindhoven en andersom.

Probeer het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een leuke seksdate met z'n drieën

8.000 leden in Eindhoven *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

7.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

8.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

7.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

3.000 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

5.000 leden in Eindhoven *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden wij ons voor

Zijn jullie een stel op zoek naar een man, bespreek dan samen naar wat voor persoon geschikt is voor jullie beiden (leeftijd, voorkomen, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je gaat en hoeveel attentie iedereen krijgt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet het een bi-man zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken gaan jullie op zoek bij een van de eerder beschreven datingsites. Daar kunnen jullie jullie profiel invullen lekker zoeken naar een passende kerel voor jullie spannende avondje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een opwindende kerel kunnen vinden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Cuba Libre cocktail of vin de sainte-croix-du-mont) en zo na te gaan of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Eindhoven waar jullie heen kunnen gaan: Pullman Eindhoven Cocagne (Vestdijk 47), of Hotel Benno (Wilhelminaplein 9).

Maak een hete ambiance

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een hete sfeer scheppen door bijvoorbeeld sensuele muziek op te zetten, zoals It's Alright-Huey Lewis and The News of
Higher and Higher van Jacky Wilson. Houden jullie van sex toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld vibrators klaargelegd worden. Aangeraden wordt om (vrouwen)condooms te gebruiken om SOA's en zwangerschap te voorkomen. Bijvoorbeeld een Durex Comfort XL of Condomi Fruit Colour condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel speelplezier!