Stel zoekt man in Utrecht

Stel zoekt man in Utrecht. Stellen en mannen die bi of hetero zijn kunnen elkaar vinden via online contactadvertentie sites of online datingsites. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van dating sites die het meest geschikt zijn voor stellen die zoeken naar mannen in Utrecht en vice versa.

Test het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een intiem rendez-vous

11.000 leden in Utrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

11.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

10.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

10.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

4.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

7.000 leden in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden wij ons voor

Ben je een stel op zoek naar een man, bespreek dan onder elkaar naar wat voor man geschikt is voor jullie beiden (leeftijd, voorkomen, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je kunt gaan en hoe de aandacht verdeeld zal zijn. (Mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet het een bi-man zijn of hetero, etc.)

Als alle afspraken staan gaan jullie op zoek op een van de eerder genoemde dating sites. Daar vullen jullie je profiel in en gaan lekker zoeken naar een opwindende vent voor jullie intieme avond.

Klikt het?

Hebben jullie een passende man gevonden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Napoleon cocktail of vin de sauternes) en zo te kijken of het klikt tussen jullie. Vervolgens kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in Utrecht waar jullie heen kunnen gaan: Apollo Utrecht (Vredenburg 14), of Ibis Utrecht (Bizetlaan 1).

Creëer een erotische atmosfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een fijne atmosfeer creëren door bijvoorbeeld lekkere muziek op te zetten, zoals Have A Little Faith In Me-John Hiatt of
Solid van Ashford Simpson. Houden jullie van sex toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld vibrators klaargelegd worden. Aangeraden wordt om (vrouwen)condooms te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Elite of Condomi Fruit Colour condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel speelplezier!