Single reizen in Haarlem

Haarlem in Noord-Holland is een interessante plek met 147590 bewoners en je kunt hier op je single reis leuke tijden beleven. Dating-Experts.nl hebben hieronder een opsomming samengesteld met datingsites die single reizen en events organiseren. Wie weet ontmoet je wel een leuke potentiële partner.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij een of meerdere van deze datingsites.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

10.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Het is je gelukt om je aan te melden bij een van de single reizen, en je tocht gaat naar Haarlem. Wat voor tofs kun je daar allemaal doen?

Onderkomen voor je single reizen in Haarlem

Maar eerst: moet je je eigen accommodatie organiseren, dan kun je in het Ambassador City Center Hotel (Oude Groenmarkt 20) of Hotel Carillon (Grote Markt 27) terecht.

Prettige dingen om overdag in Haarlem te doen

Houd je van mooie gebouwen en architectuur, dan kunnen jullie Basiliek Sint Bavo bekijken en als het het weer prettig is, dan is een mooie promenade in het Haarlemmerhout altijd een goed plan.

's Avonds kun je een heerlijk maal gebruiken in Restaurant ML (Kleine Houtstraat 70) of Restaurant Subliem (Kleine Houtstraat 44) en eventueel genieten van een Wild Night Out cocktail. De tongen zullen nu al wat losser zijn en alle zenuwen zijn vergeten. Het gaat alleen nog om samen plezier maken!

Als jullie vervolgens nog op stap willen, dan kunnen jullie een leuke show bijwonen bij de Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem en als jullie nog niet moe zijn, fijn slowen op Maybe I'm Amazed van Paul McCartney in Club Stalker.

Wie weet komen jullie daarna zelf nog op leuke dingen die jullie samen kunnen doen.