Relatie in Maastricht

Ben je klaar voor een nieuwe relatie in Maastricht (provincie Limburg), maar heb je in je eigen kring nog niemand gevonden met wie je verder zou willen gaan? Probeer dan eens online datingsites. Hiermee ontmoet je gemakkelijk gezellige nieuwe mensen en maximaliseer je je kansen om een persoon tegen te komen met wie het goed klikt. Onder de 122378 inwoners van Maastricht is een groot aantal singles die zich ook bij een of meerdere van deze datingsites hebben ingeschreven.

Word dus lid en vind een sympathieke partner voor een prettige relatie in Maastricht

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

6.000 leden in Maastricht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Heb je jezelf nooit aangemeld bij een online datingsite? Dan hebben we hieronder een aantal geschikte tips om jou te helpen.

Zorg ervoor dat je een interessant profiel hebt (met een vrolijke en duidelijke foto) en op een vriendelijke manier met andere leden (jouw potentiële partners) communiceert. Hieronder zijn twee voorbeelden van een nette profiel tekst en tekstbericht:

  • Hoi! Ik ben Fayen5, 22 en ben op zoek naar een leuke kerel voor een gezellige date (met oog op een vaste relatie) in Maastricht. Ik werk als Actuaris, speel Cymbaal en ben gek op sportfilms. Ben je geïnteresseerd en heb je vergelijkbare liefhebberijen, neem dan even contact met me op. :^)
  • Dag Emily6, jouw profiel is erg interessant! Ik ben ook gek op wielrennen, luister veel naar Electronic Body Music en ben ook dol op kanaries. Waar sport jij het liefst? Groetjes, Kas4

Stel je voor, je hebt een gezellige partner gevonden op je dating site en je wilt zien of jullie bij elkaar passen voor een mogelijke relatie in Maastricht. De volgende stap is een date. Maar waar kun je allemaal heen gaan in Maastricht?

Fijne plekken in Maastricht

  • Overdag kun je samen naar het Bonnefantenmuseum of een rondleiding door de Kazematten gaan.
  • Je kunt een hapje eten in Britannique (Vrijthof 6).
  • 's Avonds kunnen jullie naar Paintball Maastricht of de Muziekgieterij gaan.

Succes met daten!