Relatie in Leeuwarden

Wil je graag een nieuwe relatie in Leeuwarden (provincie Friesland), maar heb je in je eigen buurt nog niemand kunnen vinden met wie je verder zou willen gaan? Probeer het dan eens via een online dating site. Hiermee kom je gemakkelijk nieuwe interessante mensen tegen en vergroot je jouw kans om een persoon tegen te komen met wie het goed klikt. Onder de 91424 inwoners van Leeuwarden bevindt zich een aanzienlijke hoeveelheid vrijgezellen die zich ook bij een of meerdere van onderstaande online dating sites hebben aangemeld.

Schrijf je dus in en vind een toffe partner voor een fijne relatie in Leeuwarden

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

5.000 leden in Leeuwarden *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Is dit je eerste keer op een datingsite? Dan hebben wij hieronder een aantal passende tips voor jou.

Zorg ervoor dat je een goed profiel hebt (met een levendige en heldere foto) en op een vriendelijke manier met andere leden (jouw potentiële partners) communiceert. Hieronder zijn een paar voorbeelden van een charmante persoonlijke tekst en tekstbericht:

  • Hoi! Ik ben Lilly3, 34 jaar en op zoek naar een charmante gozer voor een plezierige date (met het oog op een serieuze relatie) in Leeuwarden. Ik werk als Agrarisch ingenieur, speel Bekkens en ben dol op misdaadfilms. Heb je interesse en heb je vergelijkbare interesses, stuur me dan een berichtje. :^)
  • Dag Zoë7, je profiel is erg interessant! Ik doe ook aan basketbal, draai vaak Frenchcore en ben ook dol op katten. Waar sport jij het liefst? Groetjes, Davi7

Stel je voor, je hebt een gezellige partner leren kennen op een online datingsite en je wilt erachter komen of hij of zij geschikt is voor een relatie in Leeuwarden. De beste manier om elkaar beter te leren kennen is een date. Maar waar kun je allemaal heen gaan in Leeuwarden?

  • Overdag kun je samen naar Fries Museum of Aqua Zoo Friesland gaan.
  • Je kunt lekker dineren in Eatcorner Potmarge (Drachtsterweg 2).
  • Daarna kun je naar Kartbaan Leeuwarden of Theater Romein gaan.

Veel succes met het vinden van een geschikte partner voor een vaste relatie in Leeuwarden!