Relatie in Leiden

Ben je klaar voor een nieuwe relatie in Leiden (provincie Zuid-Holland), maar heb je in je persoonlijke vriendenkring niemand kunnen vinden met wie je leven zou kunnen delen? Probeer het dan eens via een online dating site. Hiermee kom je makkelijk nieuwe leuke mensen tegen en vergroot je jouw kansen om een persoon tegen te komen bij wie de vonken overspringen. Onder de 119713 inwoners van Leiden is een groot aantal vrijgezellen die zich ook bij een of meerdere van onderstaande datingsites hebben ingeschreven.

Word dus lid en vind een leuke partner voor een leuke relatie in Leiden

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

6.000 leden in Leiden *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Is dit je eerste keer op een datingsite? Dan hebben wij hieronder enkele geschikte tips om je te helpen.

Zorg ervoor dat je een goed profiel hebt (met een coole en heldere foto) en op een vriendelijke manier met andere leden (dit zijn jouw potentiële partners) communiceert. Hieronder zijn een paar voorbeelden van een correcte persoonlijke tekst en tekst bericht:

  • Hoi! Ik ben Renske10, 24 jaar en op zoek naar een sympathieke bink voor een leuke date (met oog op een serieuze relatie) in Leiden. Ik werk als Computerwetenschapper, speel Didjeribone en ben gek op musicals. Kun je je in mijn profiel vinden en heb je vergelijkbare ideeën, stuur me dan een berichtje. :^)
  • Hoi Nova12, jouw profiel is erg interessant! Ik ben ook dol op snowboarden, draai vaak Koralen en wandel ook graag in Hortus botanicus Leiden als het weer meezit. Wat is jouw lievelingsband? Groetjes, Hidde0

Stel je hebt een passende partner ontmoet op een van de dating sites en je wilt erachter komen of hij of zij geschikt is voor een relatie in Leiden. De volgende stap is een date. Maar waar kun je het beste heen gaan op een date in Leiden?

  • Overdag kunnen jullie samen naar Museum Boerhaave of Naturalis gaan.
  • Je kunt romantisch dineren in In den Doofpot (Turfmarkt 9).
  • 's Avonds kun je naar Lido of LVC gaan.

Succes met daten!