Relatie in Nijmegen

Ben je klaar voor een nieuwe relatie in Nijmegen (provincie Gelderland), maar heb je in je directe vriendenkring niemand gevonden met wie je leven zou kunnen delen? Probeer het dan eens via een online dating site. Met deze sites ontmoet je gemakkelijk coole nieuwe mensen en vergroot je je kans om iemand tegen te komen die goed bij je past. Onder de 158732 inwoners van Nijmegen is een aanzienlijke hoeveelheid vrijgezellen die zich ook bij een of meerdere van deze online datingsites hebben geregistreerd.

Word dus lid en vind een toffe partner voor een plezierige relatie in Nijmegen

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

10.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

8.000 leden in Nijmegen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Is dit je eerste keer op een online dating site? Dan hebben wij hieronder een aantal handige suggesties voor jou.

Hoe maak ik gebruik van een datingsite?

Zorg ervoor dat je een mooi profiel hebt (met een mooie en duidelijke foto) en op een vriendelijke manier met andere leden (jouw potentiële partners) communiceert. Hier zijn een paar voorbeelden van een charmante profiel tekst en tekst bericht:

  • Hoi! Ik ben Joëlle9, 45 jaar en op zoek naar een charmante gozer voor een gezellige date (met het oog op meer) in Nijmegen. Ik werk als Klinisch psycholoog, speel Basfluit en ben gek op film
    noir. Ben je geïnteresseerd en heb je vergelijkbare voorkeuren, neem dan even contact met me op. :^)
  • Hoi Norah7, jouw profiel is erg interessant! Ik ben ook dol op korfbal, luister veel naar Klezmer en wandel ook graag in het Goffertpark met mooi weer. Wat is je lievelingsfilm? Groetjes, Jaap8

Stel je voor, je hebt een aantrekkelijk iemand ontmoet op een van de online datingsites en je wilt ontdekken of er een mogelijkheid is voor een eventuele relatie in Nijmegen. Het beste is om deze persoon uit te nodigen voor een date zodat je elkaar beter kunt leren kennen. Maar waar kun je het beste heen gaan op een date in Nijmegen?

  • 's Middags kun je Museum het Valkhof of Nationaal Fietsmuseum Velorama bezoeken.
  • Je kunt een hapje eten in Orient Plaza (Kerkenbos 1017).
  • 's Avonds kun je naar Laserquest of Poppodium Doornroosje gaan.

Veel succes met het vinden van een geschikte partner voor een goede relatie in Nijmegen!