Gratis chatten in Utrecht

Gratis chatten in Utrecht

Wil je met een aantrekkelijk persoon chatten die in Utrecht woont? Of ben je zelf in Utrecht wanneer je aan het chatten bent? Ben je op zoek naar een passende date of vaste partner, dan zit je hier prima. Hieronder is een opsomming met datingsites waar je met personen uit Utrecht (of nabije omgeving) gratis kunt chatten.

Word dus lid bij een van deze datingsites en start met chatten in Utrecht

11.000 leden in Utrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

19.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

7.000 leden in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

15.000 leden in Utrecht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Het leuke aan chatten is dat je het overal kunt doen, via je laptop of mobiel apparaat. Bijvoorbeeld kun je uitgebreid zitten te eten in Stairway to Heaven of slenteren in de Oude Hortus en onderwijl chatten met personen die aan de andere kant van het land, of zelfs de wereld, wonen.

Je kunt uiteraard ook bellen, maar chatten is stiller (dus minder hinder voor andere personen in je omgeving), je kunt verdeeld over de hele dag berichten versturen (zo hoef je niet alles in een gesprek te stoppen) en daarnaast is het voor veel mensen minder onaangenaam dan telefoneren.

Hoe begin je een chatconversatie?

Een eerste chat gesprek kan moeilijk zijn, vooral als je niet weet waarover je precies kunt converseren. Hieronder een paar voorbeelden van gespreksonderwerpen:

 • Je favoriete sport, bijvoorbeeld honkbal
 • Muziekgenre (bijvoorbeeld Elektronische muziek)
 • Wat voor wijn je het liefst drinkt (zoals vin
  de costières-de-nîmes of de ladoix)
 • Jouw lievelingscocktail (bijvoorbeeld Black Widow of Strawberry Kiss)
 • Lievelings filmsoort (bijvoorbeeld jeugdfilms)
 • Meest door jou gelezen boekgenre (bijvoorbeeld liefdesromans)
 • Ben je muzikant, dan wat voor muziekinstrument je bespeelt, bijvoorbeeld Basfluit
 • Afhankelijk van het soort chatconversatie die je voert, favoriete seksstandje (bijvoorbeeld Het helse paard)
 • Of wat je favoriete seksspeeltje is, bijvoorbeeld handboeien

Ook kun je het hebben over wat voor baan je hebt, en stel vooral veel interessante vragen aan je chatpartner. Dat houdt de conversatie goed op gang.

Wordt het tijd om elkaar in levende lijve te ontmoeten?

Wie weet willen jullie elkaar na een poosje gratis chatten in Utrecht (Utrecht) in het echt ontmoeten. Dan kunnen jullie eventueel afspreken in Wolff City om samen een film te kijken, voor het Beatrix Theater voor wat meer cultuur, of misschien voor Pathé Rembrandt Utrecht.

Maar allereerst, veel succes met chatten in Utrecht!