Vrouwen in Nijmegen

Wil je graag leuke vrouwen in Nijmegen daten? Test dan een van de volgende datingsites uit. Een groot deel van de Nijmegense single vrouwen hebben zich op een of meerdere dating sites aangemeld en zijn waarschijnlijk net op zoek naar iemand zoals jij.

Registreer jezelf en vind sympathieke vrouwen in Nijmegen

8.000 leden in Nijmegen *)
9
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

6.000 leden in Nijmegen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

6.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

10.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

2.000 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

4.000 leden in Nijmegen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Hoe benader ik vrouwen via een datingsite?

Er zijn een paar fouten die mannen maken op online datingsites, die ervoor zorgen dat vrouwen niet antwoorden op hun teksten. Zo zijn er bijvoorbeeld mannen die aan alle vrouwen in hun lijst met contacten een standaard copy paste bericht sturen.

Ook moet het overgrote deel van de vrouwen niets hebben van seksueel getinte foto's en berichten. Zeker niet in het eerste contact (en ook niet bij seksdating sites). In de lijst hieronder zie je een paar voorbeelden van correcte berichtjes:

  • Hoi Janna5, Ik zag in je dating pagina dat je van geiten houdt. Ik heb er twee thuis en jij? Ook schreef je dat je veel naar Boogiewoogie luistert. Wat is jouw favoriete band? Groetjes, Fokke12
  • Beste Benthe0, Jouw profiel is erg leuk! Ik ben ook dol op darten en oorlogsfilms. Wat is je lievelingsfilm? Overigens kom ik ook uit Gelderland. Ben je al wel eens naar Nationaal Fietsmuseum Velorama geweest? Het is erg leuk! Ik hoop wat van je te horen!:) Groetjes, Amin

Hieronder vind je een aantal locaties waar je je afspraakje mee naar toe kan nemen in en in de buurt van Nijmegen:

  • Overdag kun je Museum het Valkhof bezoeken of slenteren in het Goffertpark.
  • Daarnaast kunnen jullie naar Laserquest gaan.
  • 's Avonds kunnen jullie lekker dineren in Kronkel en later naar NDRGRND of een show bekijken in Lux.

Veel succes met het ontmoeten van gezellige vrouwen!