Vrouwen in Utrecht

Wil je graag toffe vrouwen in Utrecht daten? Test dan een van deze online datingsites uit. Een aanzienlijk deel van de Utrechtse vrijgezelle vrouwen hebben zich op een of meerdere dating sites aangemeld en zijn misschien wel precies op zoek naar iemand zoals jij.

Schrijf je in en vind toffe vrouwen in Utrecht

15.000 leden in Utrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

11.000 leden in Utrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

10.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

11.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

10.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

19.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

12.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

4.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

7.000 leden in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Hoe kom ik in contact met vrouwen via een datingsite?

Er zijn een aantal fouten die leden maken op dating sites, die ervoor zorgen dat vrouwen niet antwoorden op hun teksten. Zo sturen sommige mannen standaard copy paste berichten aan alle vrouwen in hun lijst.

Ook moet het overgrote deel van de vrouwen niets hebben van erotisch getinte foto's en berichten. Zeker niet in het eerste contact (en ook niet bij casual dating sites). Hieronder vind je een paar voorbeelden van nette berichtjes:

  • Hoi Neeltje0, Ik zag op je dating pagina dat je van kanaries houdt. Ik heb er een thuis en jij? Ook schreef je dat je veel naar Breakbeat luistert. Wat is jouw favoriete band? Groetjes, Dennis0
  • Beste Linde10, Jouw profiel is erg leuk! Ik ben ook dol op handbal en actiefilms. Wat is je favoriete film? Trouwens kom ik ook uit Utrecht. Heb je wel eens Houtzaagmolen de Ster bezocht? Het is erg interessant! Het zou tof zijn om een antwoord van je te ontvangen:) Groetjes, Hendrik

In de volgende lijst vind je een aantal plekken waar je jouw date mee naar toe kunt nemen in en rondom Utrecht:

  • Overdag kun je het Rietveld Schröder Huis bezoeken of slenteren in de Oude Hortus.
  • Verder kunnen jullie naar Pathé Rembrandt Utrecht gaan.
  • 's Avonds kunnen jullie lekker eten in Stairway to Heaven en later naar Escape Theatre of een voorstelling bekijken in het Beatrix Theater.

Veel succes met het vinden van een coole vrouw!