Vrouwen in Leeuwarden

Wil je graag sympathieke vrouwen in Leeuwarden ontmoeten? Test dan een van de volgende datingsites uit. Een groot deel van de Nederlandse single vrouwen hebben zich op een of meerdere online dating sites geregistreerd en zijn waarschijnlijk wel precies op zoek naar iemand als jij.

Word lid en ontmoet leuke vrouwen in Leeuwarden

5.000 leden in Leeuwarden *)
9
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

3.000 leden in Leeuwarden *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

4.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

1.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Leeuwarden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Hoe kom ik in contact met vrouwen op een succesvolle manier op een online datingsite?

Er zijn een aantal fouten die mensen maken op online dating sites, waardoor vrouwen niet antwoorden op hun berichtjes. Zo sturen sommige mannen aan alle vrouwen in hun lijst met profielen een standaard bericht.

Kwaliteit boven kwantiteit

Mannen sturen vaak veel boodschappen en vrouwen worden daardoor vaak overstelpt met teksten. Zij zullen daarom eerder op een berichtje reageren dat puur aan henzelf gericht is.

Ook zijn de meeste vrouwen helemaal niet geïnteresseerd in erotisch getinte berichten. Zeker niet als eerste contact (ook niet bij seksdating sites). Hieronder zie je een paar voorbeelden van nette berichtjes:

  • Hoi Kim4, Ik zag in je profiel dat je van muizen houdt. Ik heb er een thuis en jij? Ook schreef je dat je veel naar Dance luistert. Wat is jouw favoriete band? Groetjes, Bruno15
  • Beste Julia9, Jouw profiel spreekt mij erg aan! Ik ben ook dol op hockey en fantasyfilms. Wat is je favoriete film? Overigens kom ik ook uit Friesland. Ben je wel eens naar Aqua Zoo Friesland geweest? Het is erg tof! Het zou erg leuk zijn om een antwoord van je te ontvangen:) Groetjes, Sebastiaan

Hieronder vind je een aantal plaatsen waar je je afspraakje mee naar toe kunt nemen in en in de buurt van Leeuwarden:

  • Overdag kun je naar Fries Museum gaan of slenteren in de Prinsentuin.
  • Daarnaast kunnen jullie naar Kartbaan Leeuwarden gaan.
  • 's Avonds kunnen jullie smakelijk eten in Las Tapas en later naar Fire Palace of een show bekijken in de Harmonie.

Veel succes met het ontmoeten van lieve vrouwen!