Daten in Den Haag

Daten in Den Haag (provincie Zuid-Holland) kan heel erg tof zijn wanneer je een interessante date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen aardig persoon kunnen vinden om een date mee te hebben? Registreer je dan bij een of meerdere van deze dating sites. Den Haag heeft 474292 bewoners en een groot deel van de singles zijn op een of meerdere van onderstaande datingsites actief, omdat ook zij op zoek zijn naar een aantrekkelijke date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je fijn kunt gaan daten in Den Haag

18.000 leden in Den Haag *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

18.000 leden in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

17.000 leden in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

31.000 leden in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

20.000 leden in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7.000 leden in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

11.000 leden in Den Haag *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

25.000 leden in Den Haag *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen enkele tips die je helpen om met behulp van een online datingsite een aardige date te ontmoeten:

 • Zorg voor een leuke profielfoto. Bij voorkeur eentje die in de buitenlucht genomen is en waarop je opgewekt en energiek overkomt. Vermijd het maken van foto's met je computer- of laptop camera. Vaak zijn deze niet erg geschikt voor profielfoto's.
 • Steek moeite in je profielteksten en boodschappen aan potentiële dates. Als je een aardig iemand in de kroeg ontdekt, moet je ook moeite doen om hen te versieren. Op je stoeltje naar hen staren heeft geen zin. Hier vind je een paar voorbeelden van potentieel succesvolle profiel teksten en boodschappen:
 • "Hallo, ik ben HotRod1313 en ben een 40 jarige vrijgezel uit Den Haag. Ik hou van lacrosse, speel graag
  Bronselur en heb een aantal lieve konijnen thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus in het weekend kun je me veelal in Havana vinden. Door de week werk ik als Databasebeheerder. Ik heb een prima leven, maar ben op zoek naar iemand waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, ik vind jouw profiel erg aantrekkelijk! Vooral omdat je houdt van Jazzrock, sportfilms en thrillers. Daar hou ik ook van! Wat is je lievelingsfilm? Ik kom trouwens ook uit Den Haag, dus mocht je interesse hebben, dan kunnen we eventueel boeken uitwisselen ;). Groetjes, Luna
 • Nog een suggestie: behandel je berichten als sollicitatiebrieven. Extreme spelfouten en slechte interpunctie zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie allebei bereid om te daten in Den Haag of daar in de buurt, dan kunnen onderstaande aanwijzingen van nut zijn:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in het Museon, het Escher Museum of een gezellige wandeling maken op het strand van Scheveningen.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers pakken in Tampat Senang
   (Laan van Meerdervoort 6) of een lekkere maaltijd eten in de Boterwaag
   (Grote Markt 8a).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in Omniversum of een show bezoeken in de Koninklijke Schouwburg.

  Wij wensen je veel pret met daten in Den Haag!