Daten in Haarlem

Daten in Haarlem (provincie Noord-Holland) is heel erg interessant wanneer je een gezellige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen tof persoon kunnen vinden om te daten? Wordt lid bij een of meerdere van deze dating sites. Haarlem heeft 147590 inwoners en een omvangrijk deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van deze online dating sites lid, omdat ook zij op zoek zijn naar een gezellige date.

Waag de stap, meld je aan zodat je succesvol kunt gaan daten in Haarlem

6.000 leden in Haarlem *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

10.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

2.000 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Haarlem *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

8.000 leden in Haarlem *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een aantal tips die je kunnen helpen om met behulp van een datingsite een toffe date te vinden:

 • Zorg voor een passende profielfoto. Bij voorkeur een foto die buiten is genomen en waarop je blij en fris overkomt. Maak als het kan geen foto's met je computer- of laptop-webcam. Vaak zijn deze niet erg geschikt voor profielfoto's. Laat zo nodig een vakkundig fotograaf foto's voor je schieten, maar vermeld er wel expliciet bij dat ze voor je online dating account zijn.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en boodschappen aan potentiële dates. In de volgende alinea's vind je een paar voorbeelden van correcte profielteksten en chatberichten:
 • "Hallo, ik ben Joepje en ben een 42 jarige single uit Haarlem. Ik houd van lacrosse, speel graag
  Duduk en heb twee lieve paarden thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus in het weekend kun je me vaak in Club Stalker vinden. Ik ben Buschauffeur. Ik heb een prima leven, maar ben op zoek naar een vrouw waarmee ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een sympathieke vrouw die zich deels in mijn liefhebberijen kan vinden en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, jouw profiel is erg cool! Vooral je houdt van Indie, westerns en reisverhalen. Dat klopt precies met mij! Wat is je favoriete band? Ik woon trouwens in de buurt van Haarlem, dus mocht je interesse hebben, dan kunnen we eventueel DVD's uitwisselen ;). Groetjes, Suus
 • Nog een tip: behandel je teksten en berichten alsof je een sollicititatiebrief schrijft. Overdreven spelfouten en slecht leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden bereid om te daten in Haarlem of daar in de buurt, dan hebben jullie misschien iets aan deze tips:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in de Vishal, het Frans Hals Museum of een gezellige wandeling maken in het Haarlemmerhout.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers pakken in Restaurant ML
   (Kleine Houtstraat 70) of een dinertje pakken in De Bokkedoorns
   (Zeeweg 53).
  • Daarna kunnen jullie ook naar de film gaan in de Filmschuur of een show bekijken in de Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem.

  Wij wensen jullie veel succes met daten in Haarlem!