Daten in Vlaardingen

Daten in Vlaardingen (provincie Zuid-Holland) is heel erg aardig als je een aardige date hebt kunnen vinden, zoals bijvoorbeeld op een van deze datingsites. Heb je nog geen leuk persoon kunnen vinden om mee te daten? Meld je dan aan bij een van onderstaande datingsites. Vlaardingen heeft 73798 bewoners en een omvangrijk deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van de volgende online datingsites actief, omdat ook zij op zoek zijn naar een toffe date.

Zet daarom de volgende stap, meld je aan zodat je fijn kunt gaan daten in Vlaardingen

3.000 leden in Vlaardingen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Vlaardingen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Vlaardingen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Vlaardingen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Vlaardingen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Vlaardingen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Vlaardingen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Vlaardingen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Vlaardingen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Vlaardingen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Vlaardingen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Vlaardingen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Vlaardingen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Vlaardingen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Vlaardingen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een paar suggesties die je helpen om via een online dating site een leuke date te ontmoeten:

 • Zorg voor een leuke profiel foto. Bij voorkeur een foto die op een zonnige dag genomen is en waarop je er monter en actief uitziet. Maak geen foto's met je computer of laptop camera. Vaak zijn die niet erg passend voor profielfoto's. Laat als het moet een beroeps fotograaf profiel foto's voor je maken, maar vermeld er wel uitdrukkelijk bij wat de bedoeling ervan is.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en boodschappen aan de andere leden. Hier vind je enkele voorbeelden van potentieel succesvolle profiel teksten en chatberichten:
 • "Hallo, ik ben Jannick en ben een 21 jarige man uit Vlaardingen. Ik hou van tennis, speel
  Contrabas in een orkest en heb drie leuke cavia's thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend kun je me vaak in de locale nachtclub vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik Piloot. Ik heb een prettig leven, maar ben op zoek naar een vrouw met wie ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een interessante vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg cool! Vooral het feit dat je houdt van Marsmuziek, misdaadfilms en stripboeken. Dat klopt precies met mij! Wat is je favoriete band? Ik kom trouwens ook uit Vlaardingen, dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we eventueel CD's uitwisselen ;). Groetjes, Brittie
 • Nog een tip: behandel je berichten alsof je een sollicititatiebrief schrijft. Overdreven spelfouten en gebrekkige interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei klaar om te daten in Vlaardingen of daar in de buurt, dan kunnen de volgende tips van nut zijn:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Museummolen De Nieuwe Palmboom, Visserij Vlaardings Museum of een fijne wandeling maken in de Vlietlanden.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje drinken in Restaurant China Garden
   (Maasboulevard 2) of iets lekkers eten in Farinella Sapore Italiano
   (Hoogstraat 217).
  • Daarnaast kunnen jullie ook naar de film gaan in Het Filmhuis of een voorstelling bekijken in de Stadsgehoorzaal.

  Wij wensen je veel gezelligheid met daten in Vlaardingen!