Daten in Leeuwarden

Daten in Leeuwarden (provincie Friesland) is heel erg aardig wanneer je een aardige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen geschikt persoon leren kennen om te daten? Registreer je dan bij meerdere van de volgende datingsites. Leeuwarden heeft 91424 inwoners en een aanzienlijk deel van de singles zijn op een of meerdere van onderstaande dating sites lid, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een leuke date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je lekker kunt gaan daten in Leeuwarden

3.000 leden in Leeuwarden *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Leeuwarden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Leeuwarden *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een aantal tips die je helpen om via een online datingsite een toffe date te vinden:

 • Zorg voor een leuke afbeelding van jezelf. Het liefst een foto die buiten genomen is en waarop je er opgewekt en energiek uitziet. Vermijd het maken van foto's met je pc- of laptop-webcam. Vaak zijn die niet erg flatteus voor profielfoto's.
 • Steek moeite in je profiel teksten en boodschappen aan potentiële dates. Als je een aantrekkelijk iemand in een café tegenkomt, moet je ook je best doen om deze persoon te versieren. Vanuit een donker hoekje naar hen staren helpt over het algemeen niet. Hier vind je een aantal voorbeelden van handige profiel teksten en boodschappen:
 • "Hallo, ik ben Joeri en ben een 30 jarige man uit Leeuwarden. Ik houd van lacrosse, speel
  Bombardon in een orkest en heb een paar lieve kanaries thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond kun je me vaak in Club Noa vinden. Door de week werk ik als Artiest en gerelateerde beroepen. Ik heb een prettig leven, maar zoek een vrouw waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een sympathieke vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, jouw profiel is erg aantrekkelijk! Vooral omdat je houdt van Metal, arthouse films en fantasyboeken. Daar hou ik ook van! Wat is je favoriete film? Groetjes, Indy
 • Nog een suggestie: behandel je teksten alsof je een sollicititatiebrief schrijft. Ernstige spelfouten en slecht leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie beiden bereid om te daten in Leeuwarden of daar in de buurt, dan kunnen deze aanwijzingen van nut zijn:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Aqua Zoo Friesland, Fries Museum of een gezellige wandeling maken in de Prinsentuin.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje pakken in Las Tapas
   (Oude Oosterstraat 7) of iets lekkers eten in Eetcafe Spinoza
   (Eewal 50-52).
  • Daarnaast kunnen jullie ook een filmpje pakken in Tivoli of een voorstelling bijwonen in de Harmonie.

  Wij wensen jullie veel succes met daten in Leeuwarden!