Daten in s-Hertogenbosch

Daten in s-Hertogenbosch (provincie Noord-Brabant) is heel erg aardig wanneer je een coole date hebt ontmoet. Heb je nog geen tof persoon kunnen vinden om te daten? Meld je dan aan bij een of meerdere van onderstaande datingsites. s-Hertogenbosch heeft 134520 bewoners en een groot deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van onderstaande online dating sites ingeschreven, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een toffe date.

Zet daarom de volgende stap, word lid registreer jezelf zodat je succesvol kunt gaan daten in s-Hertogenbosch

5.000 leden in s-Hertogenbosch *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in s-Hertogenbosch *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in s-Hertogenbosch *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in s-Hertogenbosch *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

9.000 leden in s-Hertogenbosch *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

2.000 leden in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in s-Hertogenbosch *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in s-Hertogenbosch *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

7.000 leden in s-Hertogenbosch *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een paar suggesties die je kunnen helpen om via een datingsite een coole date te leren kennen:

 • Zorg voor een passende profielfoto. Het liefst eentje die in de buitenlucht genomen is en waarop je monter en energiek overkomt. Maak als het kan geen foto's met je pc- of laptop webcam. Deze zijn vaak niet erg flatteus voor profielfoto's.
 • Doe je best op je profiel teksten en boodschappen aan potentiële dates. Hier vind je een paar voorbeelden van fantsoenlijke profielteksten en berichten:
 • "Dag, ik ben Albertje en ben een 39 jarige single uit s-Hertogenbosch. Ik hou van tafeltennis, speel
  Angkloeng en heb een aantal leuke hamsters thuis. Ik ben erg van het dansen dus in het weekend kun je me veelal in P79 vinden. Ik ben Adviseur. Ik heb een fijn leven, maar zoek een vrouw met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een leuke vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven verlicht met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, jouw profiel is erg tof! Vooral je houdt van Hardrock, komedies en kookboeken. Dat klopt precies met mij! Wat is je favoriete film? Ik kom trouwens ook uit s-Hertogenbosch, dus mocht je willen, dan kunnen we eventueel CD's uitwisselen ;). Groetjes, Robin
 • Nog een suggestie: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Overdreven spelfouten en slechte interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Zijn jullie beiden bereid om te daten in s-Hertogenbosch of omstreken, dan kunnen de volgende aanwijzingen van nut zijn:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Nationaal Carnavalsmuseum 'Oeteldonks Gemintemuzejum', Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch of een gezellige wandeling maken in het Zuiderpark.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers drinken in Van Puffelen
   (Molenstraat 4-6) of iets lekkers eten in Restaurant Nescio
   (Hinthamerstraat 80).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in JT Den Bosch of een theatervoorstelling bezoeken in Theater aan de parade.

  Wij wensen jou veel gezelligheid met daten in s-Hertogenbosch!