Daten in Hilversum

Daten in Hilversum (provincie Noord-Holland) kan heel erg cool zijn wanneer je een leuke date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen gezellig persoon leren kennen om mee te daten? Meld je dan aan bij meerdere van onderstaande dating sites. Hilversum heeft 83640 bewoners en een groot deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van onderstaande datingsites actief, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een coole date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je lekker kunt gaan daten in Hilversum

3.000 leden in Hilversum *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Hilversum *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Hilversum *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Hilversum *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Hilversum *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Hilversum *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Hilversum *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Hilversum *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

1.000 leden in Hilversum *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Hilversum *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Hilversum *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Hilversum *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Hilversum *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Hilversum *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Hilversum *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een paar tips die je kunnen helpen om via een online datingsite een aardige date te vinden:

 • Zorg voor een interessante foto van jezelf. Bij voorkeur eentje die op een zonnige dag is genomen en waarop je vrolijk en actief overkomt. Vermijd het maken van foto's met je computer of laptopcamera. Vaak zijn die niet erg charmant voor profielfoto's.
 • Doe je best op je eigen profielteksten en boodschappen aan andere leden. Hier vind je enkele voorbeelden van handige profielteksten en boodschappen:
 • "Hoi, ik ben Mick en ben een 43 jarige vrijgezel uit Hilversum. Ik ben dol op korfbal, speel graag
  Diatonische accordeon in een orkest en heb drie leuke honden thuis. Ik houd erg van dansen dus in het weekend kun je me vaak in Danscafe in T Pakhuys vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik Kassamedewerker. Ik heb een prettig leven, maar ben op zoek naar iemand met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een gezellige vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven op laat lichten met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, jouw profiel is erg tof! Vooral omdat je houdt van Flamenco, westerns en reisverhalen. Daar hou ik ook van! Wat is je favoriete film? Ik kom trouwens ook uit Hilversum, dus mocht je interesse hebben, dan kunnen we eventueel boeken uitwisselen ;). Groetjes, Nikki
 • Nog een suggestie: behandel je teksten alsof je een liefdesbrief schrijft. Ernstige spelfouten en gebrekkige interpunctie zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie beiden bereid om te daten in Hilversum of daar in de buurt, dan kunnen deze suggesties van nut zijn:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Beeldentuin Keigaaf, Museum Hilversum of een gezellige wandeling maken in Pinetum Blijdenstein.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje pakken in Aiuchi restaurant
   (Emmastraat 2) of iets lekkers eten in Las Tapas
   (Havenstraat 18-B).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Filmtheater Hilversum of een show bijwonen in Theater Gooiland.

  Wij wensen jullie veel pret met daten in Hilversum!