Daten in Nijmegen

Daten in Nijmegen (provincie Gelderland) kan heel erg gezellig zijn wanneer je een toffe date hebt ontmoet, bijvoorbeeld op een van de volgende datingsites. Heb je nog geen geschikt persoon kunnen vinden om te daten? Wordt lid bij meerdere van de volgende datingsites. Nijmegen heeft 158732 bewoners en een deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van onderstaande datingsites geregistreerd, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een geschikte date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je succesvol kunt gaan daten in Nijmegen

6.000 leden in Nijmegen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

10.000 leden in Nijmegen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

2.000 leden in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Nijmegen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

4.000 leden in Nijmegen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

8.000 leden in Nijmegen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je enkele tips die je helpen om via een datingsite een briljante date te ontmoeten:

 • Zorg voor een passende foto van jezelf. Bij voorkeur een die op een zonnige dag is genomen en waarop je er vrolijk en levendig uitziet. Maak als het kan geen foto's met je computer- of laptop-webcam. Deze zijn vaak niet erg charmant voor profielfoto's. Laat als het moet een professionele fotograaf profiel foto's voor je maken, maar vermeld er wel uitdrukkelijk bij dat ze voor je dating site account zijn.
 • Doe je best op je profiel teksten en berichten aan andere leden. Hier vind je enkele voorbeelden van potentieel succesvolle profielteksten en chatberichten:
 • "Dag, ik ben Hidde en ben een 26 jarige vrijgezel uit Nijmegen. Ik ben dol op polo, speel
  Baglama en heb een paar leuke katten thuis. Ik ben erg van het dansen dus in het weekend ben ik vaak in Club Matrixx. Door de week werk ik als Kledingbranche. Ik heb een prima leven, maar ben op zoek naar iemand waarmee ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een sympathieke vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven op laat lichten met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg interessant! Vooral je houdt van EAI, dramafilms en fantasyboeken. Daar houd ik ook van! Wat is je favoriete band? Groetjes, Ise
 • Nog een suggestie: behandel je berichten alsof je een liefdesbrief schrijft. Ernstige spelfouten en slecht leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie allebei klaar om te daten in Nijmegen of daar in de buurt, dan hebben jullie misschien iets aan deze tips:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Nationaal Fietsmuseum Velorama, Museum het Valkhof of een gezellige wandeling maken in het Goffertpark.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje nuttigen in Kronkel
   (Vlaamsegas 30-36) of iets lekkers eten in Café Van Buren
   (Molenstraat 89).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Calypso of een show bijwonen in Lux.

  Wij wensen jou veel pret met daten in Nijmegen!