Daten in Dordrecht

Daten in Dordrecht (provincie Zuid-Holland) is heel erg interessant als je een gezellige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen aardig persoon ontmoet om te daten? Schrijf je dan in bij een of meerdere van de volgende dating sites. Dordrecht heeft 119260 bewoners en een aanzienlijk deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van deze datingsites actief, omdat ook zij op zoek zijn naar een interessante date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je lekker kunt gaan daten in Dordrecht

5.000 leden in Dordrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

2.000 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Dordrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

6.000 leden in Dordrecht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een paar tips die je helpen om met behulp van een online datingsite een aardige date te leren kennen:

 • Zorg voor een interessante afbeelding van jezelf. Bij voorkeur een die op een zonnige dag is genomen en waarop je blij en energiek overkomt. Maak geen foto's met je pc- of laptopcamera. Vaak zijn die niet erg geschikt voor profielfoto's.
 • Steek moeite in je profielteksten en berichten aan de andere leden. In de volgende alinea's vind je een paar voorbeelden van nette profiel teksten en chatberichten:
 • "Dag, ik ben Jesper en ben een 23 jarige vrijgezel uit Dordrecht. Ik ben dol op snowboarden, speel graag
  Bansuri in een orkest en heb twee kippen thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend ben ik veelal in De Kazerne. Door de week werk ik als Danser. Ik heb een prettig leven, maar ben op zoek naar iemand met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, ik vind jouw profiel erg interessant! Vooral het feit dat je houdt van Jazzrock, thrillers en liefdesromans. Dat klopt precies met mij! Wat is je favoriete boek? Ik kom trouwens ook uit Dordrecht, dus mocht je interesse hebben, dan kunnen we eventueel CD's uitwisselen ;). Groetjes, Nora
 • Nog een tip: behandel je berichten alsof je een sollicititatiebrief schrijft. Buitensporige spelfouten en gebrekkige interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Zijn jullie beiden bereid om te daten in Dordrecht of daar in de buurt, dan hebben jullie misschien iets aan deze aanwijzingen:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in het Weizigt Natuur-en Milieucentrum, het Dordrechts Museum of een romantische wandeling maken over Landgoed Dordwijk.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje pakken in De Crimpert Salm
   (Visstraat 3 7) of iets lekkers eten in Baloe Beer
   (Wijnstraat 241).
  • Daarna kunnen jullie ook een filmpje pakken in Cinode of een theatervoorstelling bekijken in Schouwburg Kunstmin.

  Wij wensen je veel pret met daten in Dordrecht!