Daten in Deventer

Daten in Deventer (provincie Overijssel) kan heel erg interessant zijn als je een toffe date hebt ontmoet, bijvoorbeeld op een van deze datingsites. Heb je nog geen cool persoon kunnen vinden om te daten? Schrijf je dan in bij meerdere van onderstaande datingsites. Deventer heeft 97331 bewoners en een groot deel van de singles zijn op een of meerdere van deze online dating sites lid, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een coole date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je fijn kunt gaan daten in Deventer

4.000 leden in Deventer *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Deventer *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Deventer *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een aantal suggesties die je helpen om met behulp van een online dating site een interessante date te vinden:

 • Zorg voor een sympathieke foto van jezelf. Het liefst eentje die op een zonnige dag is genomen en waarop je opgewekt en actief overkomt. Maak geen foto's met je computer- of laptop webcam. Vaak zijn deze niet erg charmant voor profielfoto's.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en boodschappen aan potentiële dates. Als je een gezellig iemand in een café treft, moet je ook je best doen om haar te versieren. Op je stoel naar hem of haar staren helpt over het algemeen niet. Hier vind je een aantal voorbeelden van fantsoenlijke profiel teksten en chatberichten:
 • "Hallo, ik ben Sjon en ben een 36 jarige vrijgezel uit Deventer. Ik houd van voetbal, speel
  Dobro en heb drie leuke honden thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend kun je me veelal in Luxor Plaza vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik Gebouwenschoonmaker. Ik heb een prettig leven, maar zoek iemand waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een gezellige vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg leuk! Vooral je houdt van Merseybeat, komedies en horrorverhalen. Dat doe ik ook! Wat is je favoriete film? Groetjes, Elif
 • Nog een suggestie: behandel je teksten en berichten alsof je een sollicititatiebrief schrijft. Groteske spelfouten en slechte interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei bereid om te daten in Deventer of daar in de buurt, dan hebben jullie misschien iets aan de volgende suggesties:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in het Speelgoedmuseum, Historisch Museum Deventer of een gezellige wandeling maken in het Gooikerspark.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers pakken in De Heeren Op De Brink
   (Brink 72) of een lekkere maaltijd nuttigen in Chez Antoinette
   (Roggestraat 10-12).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Filmhuis De Keizer of een show bezoeken in de Schouwburg.

  Veel succes met daten in Deventer!