Daten in Utrecht

Daten in Utrecht (provincie Utrecht) is heel erg aardig wanneer je een interessante date hebt kunnen vinden, bijvoorbeeld op een van de volgende datingsites. Heb je nog geen aardig persoon leren kennen om mee te daten? Meld je dan aan bij meerdere van de volgende datingsites. Utrecht heeft 290529 inwoners en een aanzienlijk deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van onderstaande online dating sites aangemeld, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een interessante date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je succesvol kunt gaan daten in Utrecht

11.000 leden in Utrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

11.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

10.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

19.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

12.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

4.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

7.000 leden in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

15.000 leden in Utrecht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een paar suggesties die je helpen om met behulp van een dating site een toffe date te leren kennen:

 • Zorg voor een sympathieke profielfoto. Bij voorkeur eentje die op een zonnige dag genomen is en waarop je er monter en energiek uitziet. Vermijd het maken van foto's met je computer- of laptop-webcam. Vaak zijn die niet erg passend voor profielfoto's. Laat desnoods een vakkundig fotograaf foto's voor je maken, maar vermeld er wel expliciet bij wat het doel van deze foto's is.
 • Steek moeite in je profielteksten en berichten aan potentiële dates. Als je een gezellig iemand in de club ontdekt, moet je ook je best doen om hem of haar te versieren. Vanuit een onopvallend hoekje naar deze persoon staren helpt over het algemeen niet. In de volgende alinea's vind je enkele voorbeelden van correcte profiel teksten en chatberichten:
 • "Hallo, ik ben Ruben en ben een 29 jarige vrijgezel uit Utrecht. Ik hou van badminton, speel
  Doedelzak en heb twee leuke tamme ratten thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond kun je me veelal in club LUX vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik Tandheelkundig laborant. Ik heb een plezierig leven, maar ben op zoek naar een persoon waarmee ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een gezellige vrouw die zich deels in mijn liefhebberijen kan vinden en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, ik vind jouw profiel erg aantrekkelijk! Vooral omdat je houdt van Indorock, sciencefictionfilms en liefdesromans. Daar houd ik ook van! Wat is je favoriete band? Ik kom trouwens ook uit Utrecht, dus mocht je willen, dan kunnen we eventueel CD's uitwisselen ;). Groetjes, Eva
 • Nog een suggestie: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Ernstige spelfouten en gebrekkig leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden bereid om te daten in Utrecht of daar in de buurt, dan kunnen onderstaande tips van nut zijn:
  • Spreken jullie 's middags af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Houtzaagmolen de Ster, het Rietveld Schröder Huis of een romantische wandeling maken in de Oude Hortus.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers drinken in Stairway to Heaven
   (Mariaplaats 11-12) of iets lekkers eten in Belgisch Bier Café Olivier
   (Achter Clarenburg 6a).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Wolff City of een show bezoeken in het Beatrix Theater.

  Wij wensen jou veel plezier met daten in Utrecht!