Daten in Breda

Daten in Breda (provincie Noord-Brabant) is heel erg aardig wanneer je een gezellige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen leuk persoon ontmoet om mee te daten? Schrijf je dan in bij een of meerdere van onderstaande dating sites. Breda heeft 167673 bewoners en een groot deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van onderstaande datingsites ingeschreven, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een geschikte date.

Zet daarom de volgende stap, schrijf je in zodat je lekker kunt gaan daten in Breda

6.000 leden in Breda *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

11.000 leden in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

4.000 leden in Breda *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

9.000 leden in Breda *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een aantal tips die je kunnen helpen om met behulp van een datingsite een coole date te ontmoeten:

 • Zorg voor een interessante foto van jezelf. Bij voorkeur een foto die buiten is genomen en waarop je er blij en fris uitziet. Vermijd het maken van foto's met je pc of laptop webcam. Deze zijn vaak niet erg passend voor profielfoto's. Laat desnoods een beroeps fotograaf profielfoto's voor je schieten, maar vermeld er wel uitdrukkelijk bij wat de bedoeling ervan is.
 • Doe je best op je eigen profielteksten en berichten aan potentiële dates. Als je een interessant iemand in een café tegenkomt, moet je ook je best doen om aandacht te trekken. Vanaf je krukje naar hen staren zorgt over het algemeen niet voor resultaat. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van fantsoenlijke profielteksten en berichten:
 • "Hoi allemaal, ik ben Pepijn en ben een 23 jarige single uit Breda. Ik houd van tennis, speel graag
  Castagnetten in een orkest en heb lieve cavia's thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond kun je me vaak in De Graanbeurs vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik Piloot. Ik heb een fijn leven, maar ben op zoek naar iemand waarmee ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die zich deels in mijn liefhebberijen kan vinden en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, ik vind jouw profiel erg tof! Vooral het feit dat je houdt van Indie, arthouse films en liefdesromans. Daar hou ik ook van! Wat is je favoriete band? Ik woon trouwens in de buurt van Breda, dus mocht je interesse hebben, dan kunnen we misschien onze boeken aan elkaar uitlenen ;) Groetjes, Lena
 • Nog een tip: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Ernstige spelfouten en gebrekkig leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei bereid om te daten in Breda of daar in de buurt, dan kunnen de volgende suggesties van nut zijn:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Bierreclame Museum, Breda's Museum of een gezellige wandeling maken in de Valkenberg.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers nuttigen in Charelli
   (Van Coothplein 35) of een dinertje pakken in Popocatepetl
   (Schoolstraat 2).
  • Daarnaast kunnen jullie ook naar de film gaan in Concordia of een voorstelling bijwonen in Chassé Theater.

  Veel pret met daten in Breda!