Daten in Eindhoven

Daten in Eindhoven (provincie Noord-Brabant) is heel erg gezellig als je een interessante date hebt ontmoet. Heb je nog geen aardig persoon ontmoet om mee te daten? Registreer je dan bij meerdere van deze datingsites. Eindhoven heeft 209620 inwoners en een deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van deze dating sites actief, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een leuke date.

Zet daarom de volgende stap, word lid registreer jezelf zodat je lekker kunt gaan daten in Eindhoven

8.000 leden in Eindhoven *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

7.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

14.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

9.000 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

3.000 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

5.000 leden in Eindhoven *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

11.000 leden in Eindhoven *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een paar suggesties die je kunnen helpen om met behulp van een online datingsite een aantrekkelijke date te ontmoeten:

 • Zorg voor een geschikte profiel foto. Het liefst een die in de buitenlucht is genomen en waarop je er monter en fit uitziet. Vermijd het maken van foto's met je computer of laptop camera. Deze zijn vaak niet erg flatteus voor profielfoto's. Laat desnoods een vakkundig fotograaf foto's voor je maken, maar vermeld er wel expliciet bij wat de bedoeling ervan is.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profiel teksten en berichten aan potentiële dates. Als je een cool iemand in een café ziet, moet je ook je best doen om haar aandacht te trekken. Op je stoel naar hem of haar staren helpt over het algemeen niet. Hieronder vind je enkele voorbeelden van geschikte profielteksten en chatberichten:
 • "Dag, ik ben Frenk en ben een 35 jarige vrijgezel uit Eindhoven. Ik houd van korfbal, speel graag
  Drumstel in een orkest en heb drie lieve fretten thuis. Ik houd erg van dansen dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik vaak in Liquid. Buiten het uitgaansleven ben ik Griffier. Ik heb een plezierig leven, maar zoek een vrouw waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een gezellige vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, ik vind jouw profiel erg tof! Vooral omdat je houdt van Kuduro, documentaires en science fiction boeken. Daar hou ik ook van! Wat is je favoriete band? Groetjes, Lily
 • Nog een suggestie: behandel je teksten en berichten alsof je een liefdesbrief schrijft. Groteske spelfouten en slechte interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Zijn jullie allebei klaar om te daten in Eindhoven of daar in de buurt, dan kunnen deze tips van nut zijn:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Outdoorpark Op Noord, het Van Abbemuseum of een gezellige wandeling maken in het Stadswandelpark.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje pakken in The Trafalgar Pub
   (Dommelstraat 21) of iets lekkers eten in De Karpendonkse Hoeve
   (Sumatralaan 3).
  • Daarnaast kunnen jullie ook een filmpje pakken in Pathé Eindhoven of een voorstelling bezoeken in het Parktheater.

  Wij wensen je veel succes met daten in Eindhoven!