Daten in Purmerend

Daten in Purmerend (provincie Noord-Holland) is heel erg gezellig als je een gezellige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen geschikt persoon kunnen vinden om mee te daten? Registreer je dan bij meerdere van onderstaande datingsites. Purmerend heeft 76745 inwoners en een deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van deze online datingsites ingeschreven, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een coole date.

Zet daarom de volgende stap, word lid registreer jezelf zodat je lekker kunt gaan daten in Purmerend

3.000 leden in Purmerend *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Purmerend *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Purmerend *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Purmerend *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Purmerend *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Purmerend *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Purmerend *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

1.000 leden in Purmerend *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Purmerend *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Purmerend *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Purmerend *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Purmerend *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Purmerend *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Purmerend *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Purmerend *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je enkele tips die je kunnen helpen om via een online datingsite een gezellige date te leren kennen:

 • Zorg voor een leuke profielfoto. Bij voorkeur eentje die op een zonnige dag genomen is en waarop je er vrolijk en fris uitziet. Vermijd het maken van foto's met je pc of laptop camera. Vaak zijn die niet erg passend voor profielfoto's. Laat zo nodig een vakkundig fotograaf foto's voor je maken, maar vermeld er wel specifiek bij dat ze voor je dating account zijn.
 • Steek moeite in je profiel teksten en berichten aan andere leden. Als je een tof iemand in de kroeg tegenkomt, moet je ook je best doen om haar aandacht te trekken. Vanuit een onopvallend hoekje naar hem of haar staren heeft geen zin. In de volgende alinea's vind je een aantal voorbeelden van goede profiel teksten en boodschappen:
 • "Hoi allemaal, ik ben Freek67 en ben een 30 jarige vrijgezel uit Purmerend. Ik ben dol op lacrosse, speel
  Baglamas in een orkest en heb drie lieve konijnen thuis. Ik houd erg van dansen dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik vaak in Club P. Door de week werk ik als Computersupportspecialist en Systeembeheerder. Ik heb een prima leven, maar zoek een persoon waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een leuke vrouw die zich deels in mijn liefhebberijen kan vinden en mijn leven op laat lichten met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg aantrekkelijk! Vooral je houdt van Experimentele rock, documentaires en detectives. Daar hou ik ook van! Wat is je lievelingsboek? Ik kom trouwens ook uit Purmerend, dus mocht je willen, dan kunnen we misschien onze DVD's aan elkaar uitlenen ;) Groetjes, Valerie1980
 • Nog een suggestie: behandel je berichten als sollicitatiebrieven. Buitensporige spelfouten en slecht leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden bereid om te daten in Purmerend of omstreken, dan kunnen de volgende tips van nut zijn:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Beemster Arboretum, Purmerends Museum of een romantische wandeling maken in het Purmerland.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers pakken in Biercafé De Bonte Koe
   (Koemarkt 24) of een dinertje doen in Tabasco
   (Koemarkt 37-39).
  • Daarna kunnen jullie ook een filmpje pakken in Filmhuis Purmerend of een voorstelling bezoeken in De Purmaryn.

  Wij wensen jullie veel succes met daten in Purmerend!