Daten in Groningen

Daten in Groningen (provincie Groningen) kan heel erg leuk zijn wanneer je een gezellige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen tof persoon kunnen vinden om te daten? Schrijf je dan in bij meerdere van onderstaande dating sites. Groningen heeft 181194 inwoners en een deel van de singles zijn op een of meerdere van onderstaande dating sites lid, omdat ook zij op zoek zijn naar een coole date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je fijn kunt gaan daten in Groningen

7.000 leden in Groningen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

7.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

12.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

3.000 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

4.000 leden in Groningen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

10.000 leden in Groningen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn enkele tips die je helpen om via een dating site een briljante date te leren kennen:

 • Zorg voor een passende foto van jezelf. Bij voorkeur een die op een zonnige dag is genomen en waarop je opgewekt en levendig overkomt. Vermijd het maken van foto's met je pc- of laptop-webcam. Vaak zijn die niet erg flatteus voor profielfoto's.
 • Steek moeite in je profielteksten en berichten aan andere leden. Hier vind je een aantal voorbeelden van leuke profiel teksten en boodschappen:
 • "Hallo, ik ben Raymond en ben een 27 jarige single uit Groningen. Ik ben dol op handbal, speel
  Clarino en heb een aantal honden thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik vaak in Twister. Ik ben Vliegtuigonderhoudsmonteur. Ik heb een prima leven, maar zoek een vrouw waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een sympathieke vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, ik vind jouw profiel erg interessant! Vooral het feit dat je houdt van Hardrock, kunstfilms en detectives. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsboek? Ik woon trouwens in de buurt van Groningen, dus mocht je interesse hebben, dan kunnen we eventueel DVD's uitwisselen ;). Groetjes, Liz
 • Nog een tip: behandel je berichten alsof je een sollicititatiebrief schrijft. Overdreven spelfouten en slechte interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei bereid om te daten in Groningen of daar in de buurt, dan hebben jullie misschien iets aan de volgende tips:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in het Nederlands Stripmuseum, het Groninger Museum of een fijne wandeling maken in de Prinsentuin.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje nuttigen in Humphrey's Restaurant
   (Groningen Vismarkt 42) of een dinertje doen in t Feithhuis
   (Martinikerkhof 10).
  • Daarna kunnen jullie ook naar de film gaan in Pathé Groningen of een voorstelling bijwonen in de Stadsschouwburg.

  Veel succes met daten in Groningen!