Daten in Lelystad

Daten in Lelystad (provincie Flevoland) is heel erg tof als je een coole date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen geschikt persoon leren kennen om te daten? Meld je dan aan bij meerdere van deze dating sites. Lelystad heeft 70741 inwoners en een groot deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van de volgende datingsites ingeschreven, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een leuke date.

Zet daarom de volgende stap, meld je aan zodat je fijn kunt gaan daten in Lelystad

3.000 leden in Lelystad *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Lelystad *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Lelystad *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

2.000 leden in Lelystad *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Lelystad *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Lelystad *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Lelystad *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Lelystad *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

1.000 leden in Lelystad *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Lelystad *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Lelystad *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Lelystad *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Lelystad *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Lelystad *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Lelystad *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een paar suggesties die je helpen om via een online dating site een gezellige date te ontmoeten:

 • Zorg voor een aantrekkelijke profiel foto. Bij voorkeur een foto die buiten is genomen en waarop je er blij en actief uitziet. Vermijd het maken van foto's met je computer of laptop webcam. Deze zijn vaak niet erg flatteus voor profielfoto's.
 • Doe je best op je eigen profielteksten en berichten aan de andere leden. Als je een interessant iemand in een café treft, moet je ook je best doen om zijn aandacht te trekken. Vanaf je stoel naar hem of haar staren werkt vaak niet. Hier vind je een paar voorbeelden van potentieel succesvolle profiel teksten en boodschappen:
 • "Dag, ik ben Douwe en ben een 28 jarige vrijgezel uit Lelystad. Ik hou van hockey, speel graag
  Amakondera in een orkest en heb drie katten thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus in het weekend ben ik vaak in club Im. Ik ben Machinist bouwmachines. Ik heb een fijn leven, maar ben op zoek naar een vrouw met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een leuke vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, ik vind jouw profiel erg aantrekkelijk! Vooral omdat je houdt van Kleinkunst, dramafilms en liefdesverhalen. Dat klopt precies met mij! Wat is je favoriete band? Ik woon trouwens redelijk in de buurt van Lelystad, dus mocht je interesse hebben, dan kunnen we eventueel CD's uitwisselen ;). Groetjes, Ella
 • Nog een suggestie: behandel je teksten en berichten als sollicitatiebrieven. Groteske spelfouten en gebrekkige interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Zijn jullie allebei klaar om te daten in Lelystad of daar in de buurt, dan hebben jullie wellicht iets aan de volgende suggesties:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in de Bataviawerf, het Nieuw Land Erfgoedcentrum of een fijne wandeling maken in Natuurpark Lelystad.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje nuttigen in Restaurant APPLAUS
   (Agorabaan 14) of iets lekkers eten in Eethuisje De Gordiaan
   (Neringpassage 1).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Agora Lelystad of een voorstelling bezoeken in Agora Theater.

  Wij wensen jou veel succes met daten in Lelystad!