Daten in Heerlen

Daten in Heerlen (provincie Limburg) is heel erg gezellig wanneer je een gezellige date hebt kunnen vinden, zoals bijvoorbeeld op een van de volgende datingsites. Heb je nog geen gezellig persoon leren kennen om een date mee te hebben? Meld je dan aan bij meerdere van deze datingsites. Heerlen heeft 93084 bewoners en een omvangrijk deel van de singles zijn op een of meerdere van deze dating sites lid, omdat ook zij op zoek zijn naar een leuke date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je lekker kunt gaan daten in Heerlen

4.000 leden in Heerlen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Heerlen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Heerlen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Heerlen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Heerlen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Heerlen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Heerlen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Heerlen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Heerlen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Heerlen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Heerlen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Heerlen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Heerlen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Heerlen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Heerlen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een aantal tips die je kunnen helpen om via een dating site een aantrekkelijke date te leren kennen:

 • Zorg voor een passende profiel foto. Bij voorkeur een foto die op een zonnige dag genomen is en waarop je blij en fris overkomt. Maak als het kan geen foto's met je pc- of laptop webcam. Vaak zijn deze niet erg charmant voor profielfoto's.
 • Doe je best op je eigen profielteksten en boodschappen aan potentiële dates. Als je een leuk iemand in een café ziet, moet je ook moeite doen om deze te versieren. Vanaf je stoel naar deze persoon staren heeft geen zin (behalve als je telepathisch bent). Hieronder vind je een paar voorbeelden van fantsoenlijke profiel teksten en chatberichten:
 • "Dag dames, ik ben kikkertje43 en ben een 34 jarige vrijgezel uit Heerlen. Ik ben dol op tafeltennis, speel
  Bazuin en heb drie lieve parkieten thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik veelal in Naar Huis. Ik ben Machinist bouwmachines. Ik heb een prima leven, maar ben op zoek naar een persoon waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een interessante vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, ik vind jouw profiel erg boeiend! Vooral het feit dat je houdt van Funkrock, roadmovies en satirische verhalen. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsband? Groetjes, LiliDeLa789
 • Nog een suggestie: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Overdreven spelfouten en slecht leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie beiden bereid om te daten in Heerlen of daar in de buurt, dan kunnen deze tips van nut zijn:
  • Spreken jullie 's middags af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in SnowWorld Landgraaf, Thermenmuseum of een gezellige wandeling maken in het Aambos.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers drinken in Brasserie Bracke
   (Saroleastraat 52) of een dinertje doen in De Ontmoeting (Tapas Restaurant)
   (Wilhelminaplein 17).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in Royal Theaters of een theatervoorstelling bezoeken in Theater Heerlen.

  Veel gezelligheid met daten in Heerlen!