Daten in Schiedam

Daten in Schiedam (provincie Zuid-Holland) is heel erg leuk wanneer je een interessante date hebt ontmoet, bijvoorbeeld op een van de volgende datingsites. Heb je nog geen tof persoon ontmoet om te daten? Schrijf je dan in bij een of meerdere van onderstaande dating sites. Schiedam heeft 75438 bewoners en een groot deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van de volgende online datingsites geregistreerd, omdat ook zij op zoek zijn naar een coole date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je lekker kunt gaan daten in Schiedam

3.000 leden in Schiedam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Schiedam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Schiedam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Schiedam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Schiedam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Schiedam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Schiedam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Schiedam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een aantal tips die je helpen om via een dating site een aardige date te ontmoeten:

 • Zorg voor een leuke foto van jezelf. Het liefst een foto die buiten is genomen en waarop je er blij en energiek uitziet. Vermijd het maken van foto's met je computer- of laptop camera. Vaak zijn die niet erg mooi voor profielfoto's.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profiel teksten en boodschappen aan potentiële dates. Als je een cool iemand in de club tegenkomt, moet je ook moeite doen om zijn of haar aandacht te trekken. Op je stoel naar hen staren werkt vaak niet. Hieronder vind je een paar voorbeelden van correcte profiel teksten en boodschappen:
 • "Dag, ik ben Willem en ben een 31 jarige single uit Schiedam. Ik hou van honkbal, speel

  Clarsach en heb drie lieve kanaries thuis. Ik ben erg van het dansen dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik veelal in een discotheek in de buurt. Ik ben Geestelijke. Ik heb een fijn leven, maar ben op zoek naar een vrouw waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een gezellige vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."

 • Hallo Maarten1980, jouw profiel is erg leuk! Vooral omdat je houdt van Dubstep, misdaadfilms en liefdesverhalen. Dat doe ik ook! Wat is je favoriete film? Ik kom trouwens ook uit Schiedam, dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we eventueel CD's uitwisselen ;). Groetjes, Jaylinn
 • Nog een suggestie: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Buitensporige spelfouten en gebrekkige interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Zijn jullie allebei klaar om te daten in Schiedam of daar in de buurt, dan hebben jullie wellicht iets aan deze tips:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Museummolen De Nieuwe Palmboom, Stedelijk Museum Schiedam of een romantische wandeling maken door de Plantage.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers drinken in Khan Thoong
   (Broersveld 178) of een dinertje pakken in De Kleine Visser
   (Nieuwe Haven 97).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in Het Filmhuis of een show bekijken in het Theater aan de Schie.

  Veel gezelligheid met daten in Schiedam!