Daten in Enschede

Daten in Enschede (provincie Overijssel) is heel erg interessant als je een aardige date hebt ontmoet. Heb je nog geen geschikt persoon kunnen vinden om te daten? Wordt lid bij een van deze datingsites. Enschede heeft 153655 bewoners en een deel van de singles zijn op een of meerdere van onderstaande datingsites actief, omdat ook zij op zoek zijn naar een geschikte date.

Waag de stap, meld je aan zodat je fijn kunt gaan daten in Enschede

6.000 leden in Enschede *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Enschede *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Enschede *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Enschede *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

10.000 leden in Enschede *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Enschede *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in Enschede *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Enschede *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Enschede *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Enschede *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Enschede *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Enschede *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Enschede *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Enschede *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

8.000 leden in Enschede *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je enkele suggesties die je helpen om via een datingsite een gezellige date te leren kennen:

 • Zorg voor een leuke afbeelding van jezelf. Bij voorkeur een foto die op een zonnige dag genomen is en waarop je er monter en fit uitziet. Maak als het kan geen foto's met je pc- of laptop webcam. Deze zijn vaak niet erg flatteus voor profielfoto's. Laat eventueel een beroeps fotograaf profiel foto's voor je schieten, maar vermeld er wel nadrukkelijk bij wat het doel van deze foto's is.
 • Steek moeite in je profiel teksten en boodschappen aan de andere leden. Als je een geschikt iemand in de bar tegenkomt, moet je ook moeite doen om hen te versieren. Vanuit een donker hoekje naar hem of haar staren heeft geen zin (behalve als je telepathisch bent). Hier vind je enkele voorbeelden van potentieel succesvolle profiel teksten en berichten:
 • "Hallo, ik ben Raymond en ben een 41 jarige single uit Enschede. Ik houd van basketbal, speel graag
  Bugel in een orkest en heb een paar lieve hamsters thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend kun je me veelal in Aspen Valley Enschede vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik kredietcontrolleur. Ik heb een aangenaam leven, maar ben op zoek naar een persoon met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een sympathieke vrouw die zich deels in mijn liefhebberijen kan vinden en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, ik vind jouw profiel erg leuk! Vooral omdat je houdt van Electro, kostuumdrama's en stripboeken. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsfilm? Groetjes, Noortje80
 • Nog een tip: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Extreme spelfouten en slechte interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei bereid om te daten in Enschede of daar in de buurt, dan kunnen onderstaande aanwijzingen van nut zijn:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Go Planet Speedworld, Rijksmuseum Twenthe of een fijne wandeling maken in het Volkspark.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje nuttigen in Steakhouse Lutscher Alm
   (Lossersestraat 189) of een dinertje pakken in Los Ponchos
   (Korte Haaksbergerstraat).
  • Daarna kunnen jullie ook naar de film gaan in Wolff CineStar of een theatervoorstelling bijwonen in Concordia.

  Veel succes met daten in Enschede!