Daten in Velsen-Zuid

Daten in Velsen-Zuid (provincie Noord-Holland) kan heel erg cool zijn als je een leuke date hebt ontmoet, zoals bijvoorbeeld op een van de volgende datingsites. Heb je nog geen cool persoon kunnen vinden om mee te daten? Meld je dan aan bij een of meerdere van deze dating sites. Velsen-Zuid heeft 67758 inwoners en een omvangrijk deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van onderstaande online dating sites lid, omdat ook zij op zoek zijn naar een aantrekkelijke date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je fijn kunt gaan daten in Velsen-Zuid

3.000 leden in Velsen-Zuid *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Velsen-Zuid *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Velsen-Zuid *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

2.000 leden in Velsen-Zuid *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

4.000 leden in Velsen-Zuid *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Velsen-Zuid *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Velsen-Zuid *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Velsen-Zuid *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Velsen-Zuid *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Velsen-Zuid *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Velsen-Zuid *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Velsen-Zuid *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Velsen-Zuid *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Velsen-Zuid *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Velsen-Zuid *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen enkele suggesties die je helpen om via een dating site een coole date te ontmoeten:

 • Zorg voor een sympathieke foto van jezelf. Bij voorkeur een foto die in de buitenlucht is genomen en waarop je er monter en actief uitziet. Vermijd het maken van foto's met je pc- of laptopcamera. Deze zijn vaak niet erg passend voor profielfoto's. Laat eventueel een vakkundig fotograaf profiel foto's voor je schieten, maar vermeld er wel expliciet bij dat ze voor je dating profiel zijn.
 • Doe je best op je profiel teksten en boodschappen aan de andere leden. Als je een aardig iemand in een café ontdekt, moet je ook moeite doen omde aandacht te trekken. Op je stoeltje naar hem of haar staren heeft geen zin. Hieronder vind je een paar voorbeelden van leuke profiel teksten en berichten:
 • "Hoi, ik ben Denny en ben een 27 jarige vrijgezel uit Velsen-Zuid. Ik ben dol op korfbal, speel graag
  Akkoordciter en heb drie leuke geiten thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend ben ik vaak in een discotheek in de buurt. Buiten het uitgaansleven ben ik Computerbeheerder. Ik heb een prettig leven, maar zoek iemand met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een interessante vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven verlicht met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, ik vind jouw profiel erg cool! Vooral je houdt van Middeleeuwse muziek, sportfilms en kookboeken. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsboek? Groetjes, Soia
 • Nog een tip: behandel je teksten en berichten als sollicitatiebrieven. Buitensporige spelfouten en gebrekkige interpunctie zijn grote afknappers.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden bereid om te daten in Velsen-Zuid of omstreken, dan hebben jullie misschien iets aan de volgende tips:
  • Spreken jullie 's middags af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Forteiland Ijmuiden, Beeckestijn of een romantische wandeling maken door Buitenhuizen Spaarnwoude.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje pakken in De Open Keuken
   (Duinwijklaan 35, Beverwijk) of een dinertje doen in Halfweg eten en drinken
   (Hoogdorperweg 19).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in Bioscoop Cineworld Beverwijk of een theatervoorstelling bekijken in Stadsschouwburg Velsen.

  Wij wensen je veel gezelligheid met daten in Velsen-Zuid!