Daten in Amstelveen

Daten in Amstelveen (provincie Noord-Holland) is heel erg aardig als je een briljante date hebt ontmoet. Heb je nog geen leuk persoon leren kennen om een date mee te hebben? Registreer je dan bij een of meerdere van onderstaande datingsites. Amstelveen heeft 79639 inwoners en een aanzienlijk deel van de singles zijn op een of meerdere van deze online datingsites actief, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een toffe date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je succesvol kunt gaan daten in Amstelveen

3.000 leden in Amstelveen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Amstelveen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Amstelveen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Amstelveen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Amstelveen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

1.000 leden in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Amstelveen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Amstelveen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Amstelveen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om via een datingsite een coole date te leren kennen:

 • Zorg voor een interessante profiel foto. Het liefst eentje die in de buitenlucht genomen is en waarop je vrolijk en energiek overkomt. Vermijd het maken van foto's met je pc of laptop webcam. Vaak zijn die niet erg passend voor profielfoto's. Laat zo nodig een vakkundig fotograaf profielfoto's voor je maken, maar vermeld er wel expliciet bij wat de bedoeling ervan is.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profiel teksten en berichten aan de andere leden. Als je een aantrekkelijk iemand in een café treft, moet je ook moeite doen om zijn of haar aandacht te trekken. Vanaf je krukje naar hem of haar staren zorgt over het algemeen niet voor resultaat. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van leuke profiel teksten en boodschappen:
 • "Hallo, ik ben Denny en ben een 25 jarige single uit Amstelveen. Ik houd van hockey, speel graag
  Cimbaal in een orkest en heb twee leuke cavia's thuis. Ik houd erg van dansen dus op vrijdag- of zaterdagavond kun je me vaak in Dancentral vinden. Ik ben Computersysteemanalist. Ik heb een fijn leven, maar zoek een persoon waarmee ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een gezellige vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg tof! Vooral je houdt van Dixieland, kunstfilms en reisverhalen. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsfilm? Ik woon trouwens redelijk in de buurt van Amstelveen, dus mocht je willen, dan kunnen we eventueel DVD's uitwisselen ;). Groetjes, Noor
 • Nog een tip: behandel je teksten en berichten alsof je een liefdesbrief schrijft. Overdreven spelfouten en gebrekkige interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Zijn jullie allebei bereid om te daten in Amstelveen of daar in de buurt, dan hebben jullie misschien iets aan de volgende tips:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Museum Jan van der Togt, Cobra Museum of een romantische wandeling maken in de Elsenhove.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers pakken in Loetje aan de Amstel
   (Amstelzijde 35-37) of iets lekkers eten in De Jonge Dikkert
   (Amsterdamseweg 104a).
  • Daarna kunnen jullie ook een filmpje pakken in Cultuurcentrum Griffioen of een show bijwonen in de Schouwburg.

  Veel gezelligheid met daten in Amstelveen!