Daten in Arnhem

Daten in Arnhem (provincie Gelderland) is heel erg aardig als je een gezellige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen leuk persoon leren kennen om een date mee te hebben? Meld je dan aan bij een of meerdere van onderstaande dating sites. Arnhem heeft 141674 bewoners en een groot deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van deze dating sites geregistreerd, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een coole date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je fijn kunt gaan daten in Arnhem

5.000 leden in Arnhem *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Arnhem *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Arnhem *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Arnhem *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

9.000 leden in Arnhem *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Arnhem *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Arnhem *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

8.000 leden in Arnhem *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je enkele tips die je helpen om met behulp van een datingsite een aantrekkelijke date te ontmoeten:

 • Zorg voor een sympathieke foto van jezelf. Het liefst eentje die op een zonnige dag is genomen en waarop je blij en energiek overkomt. Maak geen foto's met je pc of laptopcamera. Vaak zijn deze niet erg mooi voor profielfoto's.
 • Steek moeite in je profiel teksten en berichten aan de andere leden. Als je een cool iemand in een café treft, moet je ook je best doen om hem te versieren. Vanaf je krukje naar hem of haar staren zorgt over het algemeen niet voor resultaat. Hieronder vind je een paar voorbeelden van potentieel succesvolle profiel teksten en boodschappen:
 • "Dag dames, ik ben Cees en ben een 23 jarige single uit Arnhem. Ik ben dol op volleybal, speel
  Bamboefluit in een orkest en heb een aantal leuke honden thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend ben ik veelal in Juicy Lucy. Ik ben Liftinstallateur en -reparateur. Ik heb een fijn leven, maar ben op zoek naar iemand waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, jouw profiel is erg boeiend! Vooral omdat je houdt van Fado, romantische films en liefdesverhalen. Daar hou ik ook van! Wat is je lievelingsband? Groetjes, Lieke
 • Nog een tip: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Extreme spelfouten en gebrekkig leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie beiden klaar om te daten in Arnhem of omstreken, dan hebben jullie wellicht iets aan de volgende aanwijzingen:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Burgers' Zoo, Museum Arnhem of een romantische wandeling maken in Park Sonsbeek.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje drinken in Urban Chef
   (Koningstraat 50) of iets lekkers eten in Rose's Lounge
   (Rijnkade 49).
  • Daarnaast kunnen jullie ook naar de film gaan in FOCUS Filmtheater of een voorstelling bezoeken in het Musis Sacrum Schouwburg.

  Wij wensen je veel pret met daten in Arnhem!