Daten in Delfshaven

Daten in Delfshaven (provincie Zuid-Holland) kan heel erg tof zijn als je een leuke date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen aardig persoon leren kennen om een date mee te hebben? Wordt lid bij een of meerdere van onderstaande dating sites. Delfshaven heeft 70290 inwoners en een groot deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van onderstaande dating sites geregistreerd, omdat ook zij op zoek zijn naar een aantrekkelijke date.

Zet daarom de volgende stap, schrijf je in zodat je succesvol kunt gaan daten in Delfshaven

3.000 leden in Delfshaven *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Delfshaven *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Delfshaven *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

2.000 leden in Delfshaven *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Delfshaven *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Delfshaven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Delfshaven *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Delfshaven *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Delfshaven *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Delfshaven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Delfshaven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Delfshaven *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Delfshaven *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Delfshaven *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Delfshaven *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je enkele tips die je kunnen helpen om met behulp van een online dating site een coole date te leren kennen:

 • Zorg voor een passende foto van jezelf. Het liefst een foto die buiten is genomen en waarop je blij en energiek overkomt. Maak geen foto's met je computer of laptop camera. Deze zijn vaak niet erg flatteus voor profielfoto's. Laat zo nodig een professionele fotograaf foto's voor je schieten, maar vermeld er wel uitdrukkelijk bij dat ze voor je online dating account zijn.
 • Steek moeite in je profielteksten en berichten aan potentiële dates. Als je een sympathiek iemand in de club ziet, moet je ook je best doen om zijn of haar aandacht te trekken. Vanuit een donker hoekje naar deze persoon staren helpt vaak niet. In de volgende alinea's vind je een aantal voorbeelden van fantsoenlijke profielteksten en berichten:
 • "Hoi allemaal, ik ben Egbert en ben een 44 jarige vrijgezel uit Delfshaven. Ik ben dol op badminton, speel
  Amakondera en heb lieve kanaries thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond kun je me vaak in Blender vinden. Ik ben Carrosseriebouwer. Ik heb een aangenaam leven, maar zoek een vrouw waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een interessante vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven op laat lichten met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, jouw profiel is erg boeiend! Vooral omdat je houdt van
  Hands Up!, actiefilms en fantasyboeken. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsfilm? Ik woon trouwens redelijk in de buurt van Delfshaven, dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we misschien onze boeken aan elkaar uitlenen ;) Groetjes, Isa
 • Nog een suggestie: behandel je teksten en berichten als sollicitatiebrieven. Ernstige spelfouten en slechte interpunctie verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei klaar om te daten in Delfshaven of daar in de buurt, dan hebben jullie misschien iets aan de volgende aanwijzingen:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Nederlands Fotomuseum, Museum Boijmans Van Beuningen of een gezellige wandeling maken in Het Park.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers nuttigen in Restaurant Old Dutch
   (Rochussenstraat 20) of een lekkere maaltijd eten in Las Palmas
   (Wilhelminakade 330).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in LantarenVenster of een theatervoorstelling bezoeken in het centrum voor theater en cultuur.

  Veel pret met daten in Delfshaven!