Daten in Delft

Daten in Delft (provincie Zuid-Holland) is heel erg gezellig als je een toffe date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen geschikt persoon leren kennen om een date mee te hebben? Meld je dan aan bij een van onderstaande datingsites. Delft heeft 95060 inwoners en een omvangrijk deel van de singles zijn op een of meerdere van deze online dating sites ingeschreven, omdat ook zij op zoek zijn naar een aantrekkelijke date.

Waag de stap, schrijf je in zodat je succesvol kunt gaan daten in Delft

4.000 leden in Delft *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

1.000 leden in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Delft *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Delft *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een aantal tips die je helpen om met behulp van een online datingsite een aantrekkelijke date te leren kennen:

 • Zorg voor een sympathieke profiel foto. Bij voorkeur een foto die buiten genomen is en waarop je er monter en fit uitziet. Maak geen foto's met je pc of laptop-webcam. Vaak zijn die niet erg charmant voor profielfoto's.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en berichten aan andere leden. Hieronder vind je enkele voorbeelden van aantrekkelijke profielteksten en berichten:
 • "Hallo, ik ben Ahmed90 en ben een 22 jarige vrijgezel uit Delft. Ik ben dol op polo, speel
  Celesta in een orkest en heb een paar lieve katten thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond kun je me veelal in Club Alcatraz vinden. Ik ben Artiest en gerelateerde beroepen. Ik heb een prima leven, maar zoek iemand waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een sympathieke vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg leuk! Vooral het feit dat je houdt van Hardbop, horrorfilms en science fiction boeken. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsband? Ik woon trouwens in de buurt van Delft, dus mocht je willen, dan kunnen we misschien onze boeken aan elkaar uitlenen ;) Groetjes, Madelief79
 • Nog een suggestie: behandel je teksten en berichten alsof je een liefdesbrief schrijft. Overdreven spelfouten en gebrekkig leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei klaar om te daten in Delft of daar in de buurt, dan hebben jullie wellicht iets aan de volgende aanwijzingen:
  • Spreken jullie 's middags af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Mineralogisch Geologisch Museum, Museum Het Prinsenhof of een fijne wandeling maken in het Wilhelminapark.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers drinken in Spijshuis De Dis
   (Beestenmarkt 36) of iets lekkers eten in Billy Beer
   (Beestenmarkt 26).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Filmhuis Lumen of een theatervoorstelling bijwonen in Theater de Veste.

  Veel plezier met daten in Delft!