Daten in Zaandam

Daten in Zaandam (provincie Noord-Holland) is heel erg leuk wanneer je een interessante date hebt ontmoet. Heb je nog geen gezellig persoon kunnen vinden om een date mee te hebben? Wordt lid bij een of meerdere van de volgende datingsites. Zaandam heeft 71708 inwoners en een groot deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van onderstaande online datingsites ingeschreven, omdat ook zij op zoek zijn naar een aantrekkelijke date.

Waag de stap, meld je aan zodat je succesvol kunt gaan daten in Zaandam

3.000 leden in Zaandam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Zaandam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Zaandam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Zaandam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Zaandam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Zaandam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Zaandam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

1.000 leden in Zaandam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Zaandam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Zaandam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Zaandam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Zaandam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Zaandam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Zaandam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Zaandam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen enkele suggesties die je helpen om via een datingsite een coole date te ontmoeten:

 • Zorg voor een aantrekkelijke profielfoto. Het liefst eentje die buiten genomen is en waarop je er vrolijk en actief uitziet. Vermijd het maken van foto's met je pc of laptop camera. Vaak zijn deze niet erg charmant voor profielfoto's.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en berichten aan potentiële dates. Als je een gezellig iemand in de club ziet, moet je ook je best doen om zijn of haar aandacht te trekken. Op je stoeltje naar hen staren heeft geen zin (behalve als je telepathisch bent). Hieronder vind je een paar voorbeelden van handige profiel teksten en chatberichten:
 • "Dag, ik ben Nick567 en ben een 37 jarige vrijgezel uit Zaandam. Ik hou van handbal, speel
  Diatonische accordeon in een orkest en heb een aantal leuke kanaries thuis. Ik ben erg van het dansen dus in het weekend kun je me veelal in The Mail Company vinden. Door de week werk ik als Vastgoedtaxateur. Ik heb een plezierig leven, maar ben op zoek naar een vrouw waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, ik vind jouw profiel erg aantrekkelijk! Vooral het feit dat je houdt van Grindcore, sportfilms en satirische verhalen. Dat klopt precies met mij! Wat is je lievelingsboek? Groetjes, Pientje
 • Nog een tip: behandel je berichten alsof je een sollicititatiebrief schrijft. Buitensporige spelfouten en gebrekkig leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden bereid om te daten in Zaandam of omstreken, dan hebben jullie wellicht iets aan deze aanwijzingen:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in het Czaar Peterhuisje, het Zaans Museum of een romantische wandeling maken in het Vijfhoekpark.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje nuttigen in Restaurant De Boekanier
   (Dam 20) of een dinertje doen in Eten bij de Buurman
   (Dam 36).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in Pathé Zaandam of een theatervoorstelling bezoeken in het Zaantheater.

  Veel pret met daten in Zaandam!