Daten in Maastricht

Daten in Maastricht (provincie Limburg) is heel erg tof wanneer je een gezellige date hebt ontmoet. Heb je nog geen aardig persoon kunnen vinden om mee te daten? Schrijf je dan in bij een of meerdere van de volgende dating sites. Maastricht heeft 122378 inwoners en een groot deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van onderstaande dating sites actief, omdat ook zij op zoek zijn naar een gezellige date.

Zet daarom de volgende stap, schrijf je in zodat je succesvol kunt gaan daten in Maastricht

5.000 leden in Maastricht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Maastricht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

6.000 leden in Maastricht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een paar suggesties die je helpen om via een online datingsite een aantrekkelijke date te ontmoeten:

 • Zorg voor een aantrekkelijke profielfoto. Bij voorkeur eentje die buiten genomen is en waarop je er blij en levendig uitziet. Vermijd het maken van foto's met je computer- of laptop webcam. Vaak zijn deze niet erg flatteus voor profielfoto's. Laat zo nodig een professioneel fotograaf foto's voor je schieten, maar vermeld er wel uitdrukkelijk bij waarvoor ze zijn.
 • Doe je best op je eigen profielteksten en berichten aan potentiële dates. Hier vind je een paar voorbeelden van leuke profielteksten en boodschappen:
 • "Hoi, ik ben HotRod1313 en ben een 42 jarige single uit Maastricht. Ik ben dol op volleybal, speel graag
  Blokfluit in een orkest en heb een aantal lieve muizen thuis. Ik ben erg van het dansen dus in het weekend kun je me veelal in De Alla vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik Elektrisch- en elektronisch ingenieur. Ik heb een prima leven, maar zoek iemand waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg interessant! Vooral omdat je houdt van Middeleeuwse muziek, oorlogsfilms en liefdesromans. Daar houd ik ook van! Wat is je favoriete band? Groetjes, Anna
 • Nog een tip: behandel je teksten alsof je een liefdesbrief schrijft. Groteske spelfouten en gebrekkige interpunctie zijn grote afknappers.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei bereid om te daten in Maastricht of omstreken, dan hebben jullie wellicht iets aan de volgende aanwijzingen:
  • Spreken jullie 's middags af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in een rondleiding door de Kazematten, het Bonnefantenmuseum of een fijne wandeling maken in de Hoge Fronten.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers pakken in In de Moriaan
   (Stokstraat 12) of een dinertje doen in Au Coin Des Bons Enfants
   (Ezelmarkt 4).
  • Daarnaast kunnen jullie ook naar de film gaan in Filmtheater Lumiere of een voorstelling bekijken in het Theater aan het Vrijthof.

  Wij wensen je veel gezelligheid met daten in Maastricht!