Daten in Gouda

Daten in Gouda (provincie Zuid-Holland) kan heel erg cool zijn wanneer je een gezellige date hebt kunnen vinden, bijvoorbeeld op een van onderstaande datingsites. Heb je nog geen aantrekkelijk persoon kunnen vinden om een date mee te hebben? Meld je dan aan bij meerdere van de volgende datingsites. Gouda heeft 71952 bewoners en een groot deel van de singles zijn op een of meerdere van deze online dating sites aangemeld, omdat ook zij op zoek zijn naar een geschikte date.

Zet daarom de volgende stap, meld je aan zodat je lekker kunt gaan daten in Gouda

3.000 leden in Gouda *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Gouda *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Gouda *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Gouda *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Gouda *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Gouda *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Gouda *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Gouda *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een paar tips die je helpen om met behulp van een datingsite een briljante date te ontmoeten:

 • Zorg voor een interessante profiel foto. Het liefst een die op een zonnige dag genomen is en waarop je opgewekt en levendig overkomt. Maak geen foto's met je computer- of laptop camera. Deze zijn vaak niet erg passend voor profielfoto's.
 • Doe je best op je profielteksten en berichten aan andere leden. Hieronder vind je enkele voorbeelden van handige profiel teksten en berichten:
 • "Hoi, ik ben peter113 en ben een 43 jarige man uit Gouda. Ik houd van korfbal, speel graag
  Basblokfluit en heb lieve kanaries thuis. Ik houd erg van dansen dus in het weekend kun je me veelal in Café Woodies vinden. Door de week werk ik als Home entertainment installateur en reparateur. Ik heb een fijn leven, maar zoek iemand met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een interessante vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven op laat lichten met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, ik vind jouw profiel erg interessant! Vooral omdat je houdt van Koralen, komedies en stripboeken. Dat klopt precies met mij! Wat is je lievelingsfilm? Ik woon trouwens redelijk in de buurt van Gouda, dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we misschien onze boeken aan elkaar uitlenen ;) Groetjes, Rosalie
 • Nog een suggestie: behandel je berichten als sollicitatiebrieven. Buitensporige spelfouten en slechte interpunctie zijn grote afknappers.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden klaar om te daten in Gouda of daar in de buurt, dan kunnen de volgende tips van nut zijn:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in het Verzetsmuseum Zuid-Holland, museumhaven Gouda of een romantische wandeling maken in het Goudse Hout.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers drinken in La Cubanita
   (Jeruzalemstraat 2) of een dinertje doen in Grieks Restaurant Delphi
   (Wijdstraat 17).
  • Daarnaast kunnen jullie ook een filmpje pakken in Filmhuis Gouda of een voorstelling bezoeken in de Goudse Schouwburg.

  Wij wensen jullie veel plezier met daten in Gouda!