Christendating in Groningen

Groningen heeft 181194 inwoners en daarvan is maar een klein deel single en christelijk. Het is daarom een aanrader om naastje gemeente ook op christelijke online dating sites rond te kijken en zo je zoekregio te vergroten voor christendating in Groningen.

Probeer het zelf uit en meld je aan op een of meerdere van deze christelijke online dating sites

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

12.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Stel je voor, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Groningen, maar je weet niet zo goed wat voor activiteiten je allemaal kunt uitvoeren op je eerste afspraakje. Hieronder staan enkele tips voor een leuke (christelijke) date in Groningen.

  • Je hoeft niet per se na 18 uur af te spreken. Ook overdag kun je een fijn afspraakje hebben. Zo kunnen jullie saampjes het Groninger Museum bezoeken, slenteren in de Prinsentuin, of (wellicht afhankelijk van jullie geloof) een bezoekje brengen aan de Martinikerk.
  • Spreek je toch liever 's avonds af, dan kunnen jullie een smakelijke maaltijd genieten in het Goudkantoor (Waagplein 1) of Humphrey's Restaurant (Groningen Vismarkt 42) en daarna een bioscoopfilm kijken bij Pathé Groningen. Als je ervoor kiest om een film te zien, zorg er in ieder geval voor dat jullie daarvoor al wat met elkaar hebben kunnen kletsen; in de bioscoop hebben jullie daar maar weinig kans voor.

Veel plezier met christendating in Groningen!