Christendating in Amsterdam

Dus je bent klaar voor christendating in Amsterdam? Op christelijke datingsites kunnen gelijkgestemde christenen met elkaar in contact komen voor kameraadschap of een relatie. Dating-Experst.nl hebben een selectie geselecteerd met de meest geschikte christelijke datingsites voor christendating in Amsterdam.

Probeer het zelf uit en schrijf je in op een van de christelijke dating sites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

48.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Amsterdam

Stel, je hebt een persoon leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Amsterdam, je weet echter niet wat voor dingen je kunt uitvoeren op je eerste date. In de volgende alinea's staan een aantal suggesties voor een leuke (christelijke) date in Amsterdam.

  • Je hoeft niet per se 's avonds af te spreken. Je kunt ook overdag een leuk afspraakje hebben. Zo kunnen jullie saampjes het Rijksmuseum bezoeken, wandelen in het Vondelpark, of ( afhankelijk van jullie overtuiging) een bezoekje brengen aan de Nieuwe Kerk.
  • Wil je toch liever in de avond afspreken, dan kunnen jullie een smakelijk hapje eten bij Restaurant Vermeer (Prins Hendrikkade 59-72) of Mata Hari (Oudezijds Achterburgwal 22) en daaropvolgend een romantische bioscoopfilm kijken bij Pathé Tuschinski. Als je ervoor kiest om naar de bioscoop te gaan, zorg er in ieder geval voor dat jullie daarvoor al hebben kunnen converseren, want in de bioscoop hebben jullie daarvoor maar weinig kans.

Veel succes met christendating in Amsterdam!