Christendating in Amsterdam-Zuidoost

Amsterdam-Zuidoost heeft 84811 inwoners en daarvan is maar een klein deel vrijgezel en christelijk. Het is daarom zeker een aanrader om naast in de kerkgemeenschap ook op christelijke online datingsites rond te kijken en zo je zoekradius te vergroten voor christendating in Amsterdam-Zuidoost.

Probeer het zelf uit en word lid op een of meerdere van de christelijke datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam-Zuidoost *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Amsterdam-Zuidoost *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amsterdam-Zuidoost *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Amsterdam-Zuidoost, maar je weet niet zo goed wat voor dingen je kunt doen op je eerste afspraakje. In de volgende alinea's zijn een aantal tips voor een aangename (christelijke) date in Amsterdam-Zuidoost.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Ook overdag kun je een leuke date hebben. Zo kunnen jullie Imagine Identity and Culture Museum bezoeken, een wandeling maken in het Bijlmerpark, of (misschien afhankelijk van jullie geloof) een mooie kerk in de omgeving bezichtigen.
  • Wil je toch liever 's avonds afspreken, dan kunnen jullie een smakelijk hapje eten bij Absolute Taste (Hoogoorddreef 7) of Restaurant JinSo (ArenA Boulevard 155) en daaropvolgend een romantische bioscoopfilm zien bij Pathé Arena. Als je besluit een film te gaan zien, zorg er in ieder geval voor dat jullie daarvoor al met elkaar hebben kunnen praten, want in de bioscoop heeft men daarvoor maar weinig kans.

Wij wensen je veel plezier met christendating in Amsterdam-Zuidoost