Christendating in Dordrecht

Dordrecht heeft 119260 inwoners en daarvan is maar een klein deel single en christelijk. Het is daarom aan te raden om naastin je eigen kerkgemeenschap ook op christelijke online datingsites rond te kijken en zo je zoekregio te vergroten voor christendating in Dordrecht.

Probeer het zelf uit en schrijf je in op de christelijke online datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Dordrecht?

Stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Dordrecht, maar je weet niet zo goed wat voor activiteiten je kunt doen op je eerste date. In de volgende alinea's staan een paar suggesties voor een aangename (christelijke) date in Dordrecht.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Je kunt ook overdag een leuke date hebben. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld saampjes naar het Dordrechts Museum gaan, een romantische wandeling maken over Landgoed Dordwijk, of (wellicht afhangend van jullie religie) Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk bezichtigen.
  • Spreek je toch eerder na 18 uur af, dan kunnen jullie een smakelijk hapje eten bij t Bevertje (Johan de Wittstraat 49) of De Crimpert Salm (Visstraat 3 7) en vervolgens een mooie bioscoopfilm zien bij Cinode. Als je ervoor kiest om een bioscoopfilm te gaan kijken, zorg er dan in ieder geval voor dat jullie daarvoor al wat met elkaar hebben kunnen praten; in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Wij wensen je veel succes met christendating in Dordrecht!