Christendating in Leeuwarden

Dus je bent op zoek naar christendating in Leeuwarden? Op christelijke datingsites kunnen gelijkgestemde christenen met elkaar in contact komen voor vriendschap of een relatie. Dating-Experst.nl hebben een opsomming geselecteerd met de meest geschikte christelijke online datingsites voor christendating in Leeuwarden.

Probeer het zelf uit en meld je aan op een of meerdere van onderstaande christelijke dating sites

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Leeuwarden

Stel je voor, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Leeuwarden, maar je weet niet wat voor activiteiten je allemaal kunt doen op je eerste rendez-vous. Hieronder staan een paar suggesties voor een fijne (christelijke) date in Leeuwarden.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Ook overdag kun je een fijne date hebben. Zo kunnen jullie met z'n tweeën naar Fries Museum gaan, een promenade maken in de Prinsentuin, of (mogelijk afhangend van jullie religie) een bezoekje brengen aan de Grote Kerk.
  • Spreek je toch liever 's avonds af, dan kunnen jullie een lekkere maaltijd nuttigen in Restaurant Eindeloos (Korfmakersstraat 17) of Las Tapas (Oude Oosterstraat 7) en vervolgens een leuke bioscoopfilm zien bij Tivoli. Als je ervoor kiest om een film te zien, zorg ervoor dat jullie daarvoor al konden praten; in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Wij wensen je veel plezier met christendating in Leeuwarden!