Christendating in Maastricht

Maastricht heeft 122378 inwoners en maar een klein deel is vrijgezel en christelijk. Daarom is het aan te raden om naastje geloofsgemeente ook op christelijke datingsites een kijkje te nemen en zo je zoekregio uit te breiden voor christendating in Maastricht.

Test het zelf en word lid op een van de christelijke online dating sites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Maastricht, je weet echter niet wat voor dingen je kunt uitvoeren op je eerste afspraakje. Hieronder zijn enkele tips voor een aardige (christelijke) date in Maastricht.

  • Je hoeft niet per se na 18 uur af te spreken. Ook overdag kun je een prettig afspraakje hebben. Zo kunnen jullie naar het Bonnefantenmuseum gaan, een romantische promenade maken in de Hoge Fronten, of (mogelijk afhangend van jullie geloofsovertuiging) een bezoekje brengen aan Onze Lieve Vrouwen Basiliek.
  • Wil je toch liever na 18 uur afspreken, dan kunnen jullie een lekker hapje eten in Restaurant Beluga (Plein 1992 12) of In de Moriaan (Stokstraat 12) en vervolgens een mooie bioscoopfilm kijken bij Filmtheater Lumiere. Als je besluit naar de bioscoop te gaan, zorg er danvoor dat jullie daarvoor al met elkaar hebben kunnen kletsen, want in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Veel plezier met christendating in Maastricht