Christendating in Utrecht

Dus je bent geïnteresseerd in christendating in Utrecht? Op christelijke datingsites kunnen gelijkdenkende christenen met elkaar in contact komen voor vriendschap of een relatie. Wij hebben een selectie gemaakt met de meest geschikte christelijke online dating sites voor christendating in Utrecht.

Probeer het zelf uit en meld je aan op een of meerdere van deze christelijke online dating sites

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

19.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Utrecht?

Stel je voor, je hebt een persoon leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Utrecht, maar je weet niet wat voor activiteiten je kunt uitvoeren op je eerste date. Hieronder zijn enkele tips voor een romantische (christelijke) date in Utrecht.

  • Je hoeft niet per se 's avonds af te spreken. Je kunt ook overdag een leuk afspraakje hebben. Zo kunnen jullie met z'n tweeën naar het Rietveld Schröder Huis gaan, wandelen in de Oude Hortus, of (mogelijk afhangend van jullie geloofsovertuiging) een bezoekje brengen aan de Domkerk.
  • Spreek je toch liever in de avond af, dan kunnen jullie een lekkere maaltijd nuttigen in het Grand Karel (Geertebolwerk 1) of Stairway to Heaven (Mariaplaats 11-12) en daarna een mooie bioscoopfilm kijken bij Wolff City. Als je besluit een bioscoopfilm te gaan kijken, zorg er dan in ieder geval voor dat jullie daarvoor al wat hebben kunnen converseren; in de bioscoop heeft men daar maar weinig kans voor.

Veel plezier met christendating in Utrecht