Christendating in Eindhoven

Dus je bent geïnteresseerd in christendating in Eindhoven? Op christelijke datingsites kunnen gelijkgestemden contact met elkaar zoeken voor vriendschap of een relatie. Wij hebben een opsomming geselecteerd met de beste christelijke online datingsites voor christendating in Eindhoven.

Probeer het zelf uit en schrijf je in op een of meerdere van onderstaande christelijke datingsites

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

14.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Dus stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Eindhoven, maar je weet niet zo goed wat voor dingen je allemaal kunt doen op je eerste date. In de volgende alinea's staan een paar suggesties voor een fijne (christelijke) date in Eindhoven.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Ook overdag kun je een prettige date hebben. Zo kunnen jullie samen het Van Abbemuseum bezoeken, een promenade maken in het Stadswandelpark, of (mogelijk afhangend van jullie overtuiging) een bezoekje brengen aan de Sint-Catharinakerk.
  • Wil je toch eerder in de avond afspreken, dan kunnen jullie een smakelijk hapje eten in Effenaar (Dommelstraat 2) of The Trafalgar Pub (Dommelstraat 21) en vervolgens een leuke film kijken bij Pathé Eindhoven. Als je besluit naar de bioscoop te gaan, zorg ervoor dat jullie daarvoor al wat hebben kunnen praten; in de bioscoop hebben jullie daar maar weinig kans voor.

Veel succes met christendating in Eindhoven!